Terug naar Nieuwsoverzicht

Boost voor Golfstart met Moïses Golf Partee

8 juni 2021

Op 24 juni barst 'Moïses Golf Partee' los! Een InstagramTV-serie waarin Moïse Trustfull gasten ontvangt voor een les van golfleraar Paul Nout én voor grappige interviews. De kijkers leren de gast op een andere manier kennen en krijgen zelf ook meteen nieuwe skills voor een vliegende Golfstart.

Moïse Trustfull is in oktober 2020 begonnen met golf via een Golfstart-lespakket bij Golfbaan Spaarnwoude en is sindsdien helemaal fan. In ‘Moïses Golf Partee’ laten we met haar aanstekelijke enthousiasme, de gedrevenheid van Paul Nout en de gezelligheid van de gasten zien hoe aantrekkelijk golf is, voor iedereen. Moïse daagt ook andere bekende Nederlanders uit voor een potje golf.

'Moïses Golf Partee' is te zien op Instagram en Facebook waar Moïse een bereik heeft van 54.300 volgers. De serie afleveringen wordt onder andere op de pagina Moises Golf Partee geplaatst maar is vooral zichtbaar via verschillende externe partijen zoals VIVA en LINDA.

Waarom is dit interessant voor jouw club of baan?

De bekende Nederlanders en externe partijen promoten golf bij een nieuwe doelgroep die gaat ontdekken hoe leuk de sport is. Grote kans op nieuwe leden bij jouw club! Temeer omdat kijkers hun eerste Golfstart-lespakket kunnen boeken met 10% korting* met de code moisegolft10 (geldig t/m 27 juni 2021).

Maak gebruik van deze campagnes

We verwachten veel nieuwe, nieuwsgierige bezoekers op het Golfstart-platform. En met de zomervakantie voor de deur zullen veel mensen tijd hebben om golf eens uit te proberen. Jouw golfclub of -baan kan hier makkelijk groot voordeel uit halen. Plan nu alvast alle Golfstart-lespakketten in voor de hele zomervakantie en stel je golfbaan open voor nieuwe beginners. Wil je wel maar zit je golfbaan vol? Lees dan het artikel over het vergroten van de capaciteit of neem contact op Lisa van Kampen.

Op naar een zomer vol golf!

*Kortingen worden van tevoren verrekend; golfclubs en -banen ontvangen het volledige gedrag van een Golfstart-lespakket.