Terug naar Nieuwsoverzicht

Online Algemene Ledenvergadering van de NGF

2 mei 2021

Op 1 mei is de Algemene Ledenvergadering van de NGF gehouden. Opnieuw moest gekozen worden voor een digitale ALV. Je kunt de vergadering hier terugkijken.

Vanwege de coronamaatregelen was het niet mogelijk om de voorjaars-ALV van 2021 zoals gebruikelijk te organiseren: dus met de vertegenwoordigers van de clubs en banen bij elkaar in één ruimte. Daarom is de Algemene Ledenvergadering van 1 mei online gehouden.

De vergadering is hier terug te kijken. Aan het woord komen Caroline Huyskes (president van het bestuur van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie), NGF-directeur Jeroen Stevens, Danielle Wallet (Directeur Marketing) en Marise Blom (penningmeester van het NGF-bestuur).

Klik hier voor de presentatie. Aan het eind van deze presentatie staan antwoorden op vragen die gesteld zijn tijdens de vergadering.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Agenda en aanvullende stukken

Druk bezette banen

In de ALV is ook de video hieronder onder de aandacht gebracht. Dit filmpje is gemaakt vanwege de grote drukte op golfbanen in coronatijd. Dat golf nu populair is, is geweldig, maar er is ook een keerzijde: extra betreding betekent soms extra schade. Er is een pro-actieve houding vereist van alle betrokkenen: niet alleen de greenkeepers maar ook de baanexploitanten en clubs. In de video worden enkele aandachtspunten besproken.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

De voorlaatste ALV werd gehouden in november 2020. Meer over die vergadering lees je hier.