Terug naar Nieuwsoverzicht

Finaledag NGF Familietoernooi

13 oktober 2021

Maar liefst 2500 golfers deden mee aan de voorrondes van het NGF familietoernooi. Verspreid over het hele land streden echtparen, vaders en zonen, moeders en dochters, zussen en broers voor de felbegeerde nummer 1 plek in drie categorie├źn. De beste 18 winnende koppels uit elke categorie kwamen afgelopen zondag bijeen op de Nunspeetse voor de finaledag.

Winnaars waren ze al, de koppels die op zondagochtend het parkeerterrein van de Nunspeetse op kwamen gereden. Ze kwamen naar Het Rijk van Nunspeet voor de kers op de taart: winnen van alle andere winnaars. Maar aan de koppies te zien, ging het de meeste deelnemers niet zozeer om winnen, maar om in goed gezelschap te genieten van een prachtige zonnige golfdag.

Om half 12 vertrokken de deelnemers met een shortgunstart op drie verschillende lussen. Zo’n 4 - 4,5 uur later kwam iedereen weer binnen. Precies op tijd voor de borrel en prijsuitreiking op het terras.

Winnaars

Golf- en Countryclub Crossmoor deed goede zaken op de Nunspeetse met het winnende koppel in categorie 2 én 3. Vader en zoon Renders wonnen op overtuigende wijze in categorie 1.

Categorie 1: t/m hcp 18
Alexander Renders & Jaden Renders (Golfclub Princenbosch)

Categorie 2: hcp 18,1 t/m hcp 36
Ruud Noten & Nathalie Matheeuwsen (Golf- en Countryclub Crossmoor)

Categorie 3: hcp 36,1 en hoger
Paul Bernards & Renate Verdonschot (Golf- en Countryclub Crossmoor)

Bekijk hier het gehele eindklassement, inclusief de winnaars van de neary en de longest. De uitslagen zijn ook te vinden in een PDF-document onder aan deze pagina. Gefeliciteerd iedereen! En uiteraard veel dank aan de Nunspeetse voor de gastvrijheid, ongedwongen sfeer en prachtige baan.

NGF Familietoernooi finaledag

Goede doel

Er is dit jaar door alle clubs weer veel geld opgehaald voor het goede doel. Het gezamenlijk goede doel van het NGF Familietoernooi was dit jaar voor het vierde jaar op rij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Deze stichting creëert sportkansen voor kinderen van vier tot achttien jaar. ING Private Banking en de NGF maken het gezamenlijke inschrijfgeld namens alle deelnemers en deelnemende clubs over naar Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dank iedereen!