Terug naar Nieuwsoverzicht

Doe mee met de herfstwinactie van Golfstart

5 oktober 2021

Starten met golf kan het hele jaar door, maar zeker ook in het najaar. Iemand die nu begint, is klaar om de baan in te gaan bij het begin van het seizoen in maart. Perfecte timing! Zet dus snel jouw aanbod voor oktober, november en december op Golfstart, doe mee met de herfstwinactie en lees de tips voor herfstlessen.

Herfstwinactie

Pak juist in deze tijd de kans om nieuwe leden te werven met Golfstart met beide handen aan. Plan jouw aanbod op Golfstart voor oktober, november en december, want we zien dat de boekingen van golfers nog steeds doorlopen. Vooral de Golfstartlessen in het weekend zijn erg in trek! Zet nu je aanbod erop en doe mee met de herfstwinactie!

Wat moet je doen?

Zet je aanbod op het Golfstart-platform en plan vooruit. Staat jouw aanbod in de herfst vooruit gepland? Laat het voor 25 oktober 2021 weten via dit formulier.

Wat kun je winnen?

Jouw Golfstart-aanbod krijgt vanuit de NGF een extra boost. 

Op 26 oktober 2021 nemen we contact op met de winnaar.

Herfsttips 

Als je een golfstart organiseert in de herfst, kan je natuurlijk te maken hebben met kou en regen. Hier een aantal tips om je cursisten goed voor te bereiden.

  • Warme kleding

Zorg ervoor dat de beginners in warme kleding naar de les komen. Geef de tip om verschillende laagjes aan te doen zodat ze voldoende bewegingsvrijheid houden. Raad het dragen van een dikke jas af.

  • Warming-up

Zorg voor een goede warming-up. Sowieso goed, maar zeker in de herfst en winter wanneer het langer duurt de spieren warm te krijgen. Maak de warming-up niet te intensief, want dan kunnen deelnemers gaan zweten en koelen ze te snel af.

  • Locatie

Bekijk de weersvoorspelling en richt aan de hand daarvan je les in. Je kunt bijvoorbeeld de leslocatie zo bepalen, dat de deelnemers niet vol in de wind of regen staan. Of plaats verschillende stations en laat de deelnemers van het ene naar het andere station lopen. Zo staan de deelnemers niet te veel stil.

  • Warme chocolademelk

Een aardige geste is om je deelnemers na de les een kop warme chocolademelk (of thee of koffie) aan te bieden. Zo kunnen de deelnemers zich opwarmen met een lekker drankje en het onderstreept meteen de gastvrijheid en klantvriendelijkheid van de club en/of baan.