Terug naar Nieuwsoverzicht

AD-bijlage over golf

14 september 2021

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: golf is een sport voor iedereen. Ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of fysieke beperking. En dat willen wij als NGF continu uitdragen.

Om die reden hebben we de handen ineengeslagen met ADR Nieuwsmedia en gezamenlijk een speciale golfbijlage gemaakt, die op 3 september 2021 in de nationale editie van Algemeen Dagblad en in alle regionale AD-kranten is verschenen.

De bijlage richt zich zowel op actieve golfers als op mensen die nog niet of nauwelijks golfen maar wel geïnteresseerd zijn. Het zijn 16 pagina's over golf die recht doen aan de veelzijdigheid van de sport en het plezier dat bijna 400.000 mensen aan het golfen beleven. In de bijlage wordt onder andere aandacht besteed aan jeugdgolf en aan starten met golf, twee belangrijke pijlers uit het strategisch plan van de NGF.

 

AD-bijlage Golf 3 september 2021

Klik hier om de complete AD-bijlage te bekijken.

Het ADR bereikt dagelijks gemiddeld 2,4 miljoen lezers en bestaat uit het AD, BN de Stem, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, de Gelderlander, de Stentor Tubantia en PZC. Lees meer in het GOLF.NL-artikel Golfbijlage AD bij miljoenen in de bus.