Terug naar Nieuwsoverzicht

Wintercampagne Wintergoud op GOLF.NL

3 februari 2022

Blijven golfen in de winter is niet alleen leuk, je plukt er ook de vruchten van als het voorjaar zich aandient. Dat weten wij, maar weten jouw leden dat ook? Met de wintercampagne ‘Let the games begin’, een knipoog naar de Olympische Winterspelen, proberen we in de maand februari meer golfers naar de baan te krijgen.

Beginnende golfers, jongeren, greenfeespelers, zelfverklaarde mooi-weer-golfers; weten zij wel hoe prachtig de golfbanen zijn in de winter? Dat er meer starttijden beschikbaar zijn en meer plek op de oefenfaciliteiten? Dat je in de winter op je gemakje aan je spel kan werken om eind maart met veel vertrouwen aan het nieuwe seizoen te beginnen?

De opening van de Winterspelen in Beijing is voor ons het startsein van de wintercampagne met veel unieke content, interviews en uiteraard inhakers op de Olympische Spelen. Onder het motto: spelen in de winter is goud, ook al is het koud! Voor de wintercampagne is een speciale pagina gemaakt. 

Winactie

Ook zijn er gave golfprijzen te winnen voor golfers die tijdens de Olympische Spelen en de hele maand februari scorekaarten registreren via de app GOLF.NL. Wanneer je in de maand februari één, twee, drie keer of vaker met de app van GOLF.NL een qualifying ronde dan wel oefenronde speelt, kom je op het virtuele erepodium met goud, zilver of brons. Je maakt dan kans op te gekke golfprijzen.

Profiteer mee van deze winactie en breng het onder de aandacht van je leden!
Gebruik daar deze link voor en de voorbeeldtekst hieronder.

Winactie: Wintergoud!

Beste leden,

Ook in deze koude wintermaanden zien we jullie graag. Trek warme kleren aan en kom trainen op de oefengreens of een balletje slaan op de drivingrange. En laat het winterse weer je er vooral niet van weerhouden om de baan in te gaan.

Tijdens de Olympische Winterspelen, van 4 tot 20 februari, zijn er zelfs mooie prijzen te winnen als je een ronde speelt en de score invult in de app GOLF.NL. Gouden, zilveren en bronzen medailles én gave golfprijzen. Hoe meer rondes je speelt, hoe meer kans je maakt. Bekijk de winactie op golf.nl/winteractie.

Wintercampagne let the games begin