Terug naar Nieuwsoverzicht

Clubchallenge voor jeugdspelers tijdens het Big Green Egg Open

De GOLF RAAK! Clubchallenge is een leuke golfchallenge tussen jeugdspelers van verschillende clubs. Van 14 t/m 17 juli kunnen jeugdige golfers meedoen aan deze clubchallenge op het Big Green Egg Open op de Rosendaelsche Golfclub in Arnhem. Jeugdcommissies, trainers, ouders: schrijf je jeugdspelers in!

De GOLF RAAK! Clubchallenge nodigt golfclubs uit om met hun jeugdspelers - en eventueel vriendjes, broertjes en zusjes - naar het Big Green Egg Open te komen. De kinderen strijden daar om kleinere dagprijzen (trofeeën en andere leuke prijsjes) en grote hoofdprijzen (een grote wisseltrofee en het Golf Raak!-Funpark gratis op jouw club). Uiteraard hebben ze op zo’n dag ook de gelegenheid om de echte toppers te zien golfen en de sfeer op te snuiven van een groot toernooi.

Wat houdt de GOLF RAAK! Clubchallenge in?

Kinderen kunnen zich voorafgaand aan een toernooi gratis opgeven voor de clubchallenge. Ze kunnen met vriendjes of vriendinnetjes (ook als ze nog niet golfen!) een team vormen of zich juist inschrijven met hun eigen competitieteam. Teamgrootte maakt niet uit – er wordt een gemiddelde score per teamspeler berekend voor het eindklassement.

De clubchallenge vindt plaats in het GOLF RAAK! Funpark, waar de jonge golfers in verschillende spellen zoals Golfdarts en Hole in the Wall zoveel mogelijk punten bijeen proberen te sprokkelen. Aan het eind van het evenement wordt bekeken welk team de meeste punten verdiend heeft. De winnaars worden bekend gemaakt via het Instagramkanaal van GOLF.NL.

Het winnende team krijgt de GOLF RAAK! Wisseltrofee én wint een dag het GOLF RAAK!-Funpark bij hen op de golfclub. Zij kunnen op deze dag bijvoorbeeld gebruiken voor een grote vriendjes & vriendinnetjes dag.

Clubchallenge Big Green Egg Open

Schrijf je team(s) in!

Schrijf je jeugdteam(s) hier in voor de clubchallenge op het Big Green Egg Open. Download ook de poster hieronder en hang hem op meerdere zichtbare plekken op je club.
Inschrijven kan tot 12 juli en er kan gekozen worden uit verschillende tijdsloten op zaterdag 16 of zondag 17 juli. Het GOLF RAAK! Funpark is te vinden achter de drivingrange. Daar, op 'hole 19', is ook voor de volwassen bezoeker genoeg te doen. Lees er meer over!

Aanmelden Clubchallenge

Enthousiaste jeugd

Het afgelopen jaar hebben we gemerkt hoe de clubchallenge heeft bijgedragen aan een groeiend besef bij clubs en hun pro's dat kinderen wel degelijk geïnteresseerd zijn in golf, mits ze op een leuke en actieve manier geprikkeld worden.
De GOLF RAAK! Clubchallenge is een unieke kans om jonge en beginnende golfers te enthousiasmeren en nieuwsgierig of nog nieuwsgieriger te maken naar de sport. Uiteindelijk zal dit enthousiasme zich doorvertalen naar meer jonge golfers op de Nederlandse clubs en banen: een noodzaak voor een gezonde ontwikkeling van de golfsport!

Bekijk in PDF