Terug naar Nieuwsoverzicht

Fotoactie Golfstart en Open Golfdagen

30 juni 2022

Alle golfclubs en -banen met aanbod op de platformen golfstart.nl en opengolfdag.nl maken kans op een bezoek en fotosessie van een professionele fotograaf. Dit geeft hen de mogelijkheid om een database op te bouwen van kwalitatief hoogwaardige foto’s.

'A picture is worth a thousand words.' Het is een bekend gezegde en niet zonder reden. Een goede foto communiceert krachtiger dan tekst. Het trekt de aandacht, versterkt je boodschap en geeft meer betekenis aan je verhaal.

Maar goede foto’s heb je niet zomaar. Daarom verloten we een gratis fotosessie door een professionele fotograaf onder de clubs en banen die hun aanbod op de platformen Golfstart en Open Golfdagen hebben staan.

Beeldbank

De fotograaf komt langs tijdens een Open Golfdag of Golfstart-les. Hij/zij maakt gevarieerd beeld waar je echt iets aan hebt. Zo kan het beeld onder meer gebruikt worden voor:

  • promotie in regionale media, stuur foto’s mee met een persbericht;
  • een advertentie in regionale media;
  • flyers/poster ter promotie van activiteiten/evenementen;
  • voor eigen communicatiemiddelen zoals website, nieuwsbrieven en social-media-posts;
  • presentaties.

Natuurlijk zorgt de fotograaf ervoor dat de foto’s laten zien hoe leuk en gezellig het is op jouw club/baan en dat jouw golfers met plezier onze sport beleven. 

Plan vooruit

Het enige wat je moet doen om kans te maken op deze fotosessie, is je aanbod op een van de platform zetten en je in te schrijven via deze link. Deelnemen kan tot uiterlijk 31 juli 2022. En belangrijk: plan ruim vooruit! De zomervakantie staat voor de deur. Veel mensen gaan weer naar het buitenland en die volgen hun Golfstart-lespakket liever na hun reis, eind augustus of in september. Maar ze willen wel graag nu al boeken! Zorg er dus voor dat je aanbod erop staat.