Terug naar Nieuwsoverzicht

Golfstart cadeauvoucher

13 februari 2023

Sinds december 2022 is er de Golfstart cadeauvoucher en deze werd die eerste maand meteen al 30 keer besteld. De voucher is het perfecte cadeau voor mensen die net dat zetje nodig hebben om te beginnen met golf. Een uniek cadeau, waarmee de ontvangers golflessen kunnen volgen en waarvan ze hopelijk de rest van hun leven kunnen genieten!

De Golfstart cadeauvouchers zijn te koop op het Golfstart-platform. Kopers kunnen kiezen uit vier bedragen: €99, €75, €50 en €25. Na betaling verschijnt de voucher met een unieke code, die de ontvanger kan invullen bij het bestellen van zijn of haar Golfstart-cursus. De code blijft tot een jaar na aankoop geldig.

Luxe geschenkdoos

Om het cadeau helemaal compleet te maken kun je bij aanschaf €7,50 extra betalen voor een luxe geschenkdoos met daarbij een golfboekje (t.w.v. €12,95) en een kaart met gepersonaliseerde tekst. De geschenkdoos met boekje, kaart en voucher wordt binnen 2 (werk)dagen gratis thuisbezorgd.

Vertel het je leden

Breng je leden op de hoogte van de Golfstart cadeauvouchers! Elke golfer heeft wel mensen in zijn of haar omgeving voor wie dit een geweldig cadeau is. En niemand wil een gegeven paard in de bek kijken, dus met de Golfstart cadeauvoucher gaat die vriend of dat familielid nu dan eindelijk echt leren golfen!

Communiceer de cadeauvoucher naar je leden in de nieuwsbrief of op je socialmediakanalen en gebruik daarbij deze link.