Terug naar Nieuwsoverzicht

Inschrijving Greenkeeper of the Year geopend

1 maart 2023

De inschrijving voor de verkiezing Greenkeeper of the Year 2023 is geopend. Clubs en banen kunnen een greenkeeper aanmelden.

Wie wordt de opvolger van Marco Blom (foto boven) als beste greenkeeper van Nederland en België? Blom won de juryprijs in 2022. Hij is hoofdgreenkeeper op Golfbaan 't Zelle en ontving de prijs in december.

Intussen is de inschrijving voor de tiende verkiezing Greenkeeper of the Year geopend. De organisator - NWST, uitgever van het vakblad Greenkeeper - hoopt op veel aanmeldingen. Vind je dat een van de greenkeepers op jouw baan deze eer verdient? Stuur dan een mail naar lieke@nwst.nl. Je zult vervolgens een vragenlijst ontvangen. De antwoorden zullen bestudeerd worden door een vakjury onder leiding van Jannes Landkroon, voorzitter van de Nederlandse Golf Associatie (NGA).

Met de Greenkeeper of the Year-award wil vakblad Greenkeeper het werk van greenkeepers in het zonnetje zetten. In het verleden werd de prijs gewonnen door respectievelijk Koert Donkers (2014), Kristian Summerfield (2015), William Boogaarts (2016), Vincent de Vries (2017), Arjen Westeneng (2018), André van der Woude (2019), Tom Maddison (2020), Ben Hooper (2021) en Marco Blom (2022).