Terug naar Nieuwsoverzicht

Big Green Egg Open: Ladies European Tour op de Hilversumsche Golf Club

24 juli 2023

Van 8 tot en met 10 september spelen vrouwelijke golftalenten van over de hele wereld het Big Green Egg Open op de bosrijke Hilversumsche Golf Club. Precies twee weken voor een van de grootste topsportevenementen voor vrouwen ter wereld, de Solheim Cup.

Nationale en internationale toppers zoals Anne van Dam en titelverdedigster Anna Nordqvist zullen te zien zijn op het Big Green Egg Open. Wil je Anne en andere topgolfsters zien spelen op het hoogste Europese podium? Dat kan! Een ticket koop je voor € 5,99 per stuk.

Koop hier je ticket!

Topsport

De NGF en Big Green Egg geven een podium aan topsport en talentontwikkeling met het Big Green Egg Open. Het Big Green Egg Open vindt in 2023 voor de derde keer plaats. Het toernooi maakt deel uit van de Ladies European Tour en kent dit jaar een totaal prijzengeld van 300.000 euro. Lees hier meer over Anna, Anne en het toernooi.

Het Big Green Egg Open

Niet alleen kun je topgolfsters zien schitteren op de Hilversumsche Golf Club, ook kun je genieten van de prachtige natuur, kennismaken met golf door een eerste gratis les te boeken en je kinderen laten spelen op het GOLF RAAK! Funpark.

Er is ook van alles te doen op hole 19! Zoals het volgen van gratis golflessen, lekker eten en drinken, je kunt de nieuwste golfkleding en clubs kopen en je volgende golfreis boeken. Ben je zelf een Big Green Egg- of kookfanaat? Bij de masterclasses van Big Green Egg word je door executive chef Michel Lambermon meegenomen en leer je nieuwe skills en technieken.

Promoot het evenement met ons

Om ervoor te zorgen dat het toernooi drukbezocht zal worden, willen wij jullie vragen om je leden aan te sporen het Big Green Egg Open te bezoeken. Hiervoor hebben wij mooie promotiematerialen die je via deze link kunt downloaden. Hier vind je onder andere een poster die op zowel A4- als A3-formaat geprint kan worden, enkele afbeeldingen met een bijbehorende tekst die gebruikt kunnen worden voor berichten op jullie sociale mediakanalen en een voorbeeld voor in de clubnieuwsbrief. Bovendien bieden we jullie de mogelijkheid om voordelig tickets voor de zaterdag van het Big Green Egg Open te kopen, die door jullie gebruikt kunnen worden als prijzen bij bijvoorbeeld clubwedstrijden of winacties. Een club kan 10 kaarten kopen voor € 45 en deze zul je in een vouchervorm ontvangen. Om gebruik te maken van deze actie moet je een e-mail sturen naar bram.verstappen@ngf.nl.
"Kom Nederlandse topspeelsters aanmoedigen op de Hilversumsche Golf Club!"

Steun het goede doel

De NGF werkt samen met Plan International. Dit goede doel is verbonden aan het NGF Familietoernooi en het Big Green Egg Open. Plan International werkt aan concrete en blijvende verbeteringen in de levens van meisjes en jongens over de hele wereld. Wil je ons helpen om Plan International te steunen? Maak een positieve impact door een donatie te doen bij het aankopen van een ticket.

Wil je helemaal in de watten gelegd worden met een exclusieve VIP-lunch op de golfbaan tijdens de wedstrijd? Schrijf je dan in voor de Culinary Experience. Chefkok Leonard Elenbaar vertoont zijn kunsten op de Big Green Egg en deelt zijn kookgeheimen met je. Daarnaast wordt het volledige bedrag gedoneerd aan Plan International. Wees er snel bij, want de eerste tafels zijn al vol! Inschrijven voor de Culinary Experience kan hier.

Clubchallenge voor jeugdgolfers

De GOLF RAAK! Clubchallenge nodigt golfclubs uit om met hun jeugdspelers – en eventueel vriendjes, broertjes en zusjes – naar het Big Green Egg Open te komen. De kinderen strijden om prijzen en krijgen de gelegenheid om de echte toppers te zien golfen en de sfeer te proeven van een groot toernooi. Klik hier voor meer informatie en deelname aan de Clubchallenge.

NGF-bijeenkomsten

De NGF organiseert verschillende bijeenkomsten in de week van het Big Green Egg Open. Ga je naar een van de bijeenkomsten, dan ontvang je een gratis ticket voor het BGEO op diezelfde dag.

Over de Hilversumsche Golf Club

De Hilversumsche Golf Club ligt midden in het bos- en heidegebied dat zo typisch is voor het Gooi. De huidige baan is de ‘derde’ in de historie van de Club. Kyle Phillips heeft de baan onderhanden genomen en daarmee voldoet de baan, met behoud van het oorspronkelijke karakter, weer aan de eisen van de tijd. De Hilversumsche meet 6.300 meter van de witte tees en 5.400 van de blauwe tees. Desondanks blijft de indruk die van een traditionele bos- en heidebaan. De holes liggen ruim in het landschap met het voordeel dat je je af en toe alleen kunt wanen, het nadeel is soms de afstand naar de volgende tee.