Terug naar Nieuwsoverzicht

Clubchallenge tijdens het KLM Open

Van 25 t/m 28 mei vindt het KLM Open plaats op Bernardus Golf in Cromvoirt. Jeugdige bezoekers kunnen tijdens dit vierdaagse evenement niet alleen kijken naar topgolf, maar ook zelf verschillende golfchallenges uitproberen in het GOLF RAAK!-Funpark. Voor jeugdteams is er een speciale Clubchallenge.

Gratis toegang

Het KLM Open is het bekendste golftoernooi in Nederland en vindt dit jaar van 25 t/m 28 mei plaats op Bernardus Golf in Cromvoirt. Tickets zijn hier te bestellen. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Kinderen van 13 t/m 17 jaar die zich aanmelden voor GOLF RAAK! hebben gratis toegang en daarop krijgt een begeleider per drie kinderen een gratis toegangskaart.

Een laagdrempelige en leuke manier om kennis te maken met de sport

GOLF RAAK!-Funpark
Op het terrein kunnen kinderen het GOLF RAAK!-Funpark bezoeken. Kinderen van alle leeftijden en niveaus zijn welkom en kunnen verschillende spellen uitproberen, zoals ‘Golfdarts’ en ‘Hole in the Wall’. Voor kinderen die nog nooit gegolft hebben, is dit een laagdrempelige en leuke manier om kennis te maken met de sport, maar ook voor al golfende kinderen is het Funpark een bezoekje waard!  

Heeft jouw kind al een GOLF RAAK!-pasje? Met dit pasje kan hij of zij bij alle grote evenementen zo naar binnen lopen. En naast gratis entree biedt het nog veel meer voordelen. Denk aan gratis gebruik van de oefenfaciliteiten en een greenfee van maximaal €10. Vraag hier een gratis GOLF RAAK!-pasje aan. Neem je pasje mee naar het KLM Open en ontvang een leuk cadeautje!

GOLF RAAK! Clubchallenge

Kinderen kunnen ook met vriendjes of vriendinnetjes (ook als ze nog niet golfen!) naar het GOLF RAAK!-Funpark komen of met hun eigen competitieteam. In groepjes kunnen ze zich dan gratis inschrijven en meedoen aan de Clubchallenge. Tijdens deze team challenge zijn er punten te verdienen per spel en deelnemer en wordt aan het eind van het evenement bekeken welk team de meeste punten verdiend heeft. De winnaar wordt bekend gemaakt via het Instagramkanaal van GOLF.NL.

Ook golfprofessionals die zich inschrijven met minimaal drie kinderen en deelnemen aan de GOLF RAAK! ClubChallenge krijgen een gratis toegangsbewijs. Deelname van de golfprofessional aan de ClubChallenge wordt erg gewaardeerd en levert de club daarom ook extra punten op. Dit vergroot de kansen op geweldig mooie prijzen, trofeeën en natuurlijk dé hoofdprijs.

  • Teams mogen zo groot zijn als je zelf wil.
  • De challenge duurt 1 uur: deelnemers zijn 50 minuten in het GOLF RAAK!-Funpark en hebben een gezamenlijke afsluiting.
  • Per drie deelnemende kinderen, krijgt de golfclub een gratis toegangskaart voor een begeleider.
  • De Clubchallenge kan op op één van onderstaande dagen en tijdsvakken gedaan worden.

Zaterdag 27 mei
09:30 - 10:30 uur
10:30 - 11:30 uur
11:30 - 12:30 uur
13:00 - 14:00 uur
14:00 - 15:00 uur
15:00 - 16:00 uur
16:00 - 17:00 uur

Zondag 28 mei
09:30 - 10:30 uur
10:30 - 11:30 uur
11:30 - 12:30 uur
13:00 - 14:00 uur
14:00 - 15:00 uur
15:00 - 16:00 uur
16:00 - 17:00 uur 

Schrijf jouw jeugdteam in en win de clubtrofee!

Wist je dat je met de clubchallenge de GOLF RAAK! Clubtrofee kunt winnen? Aan het eind van het toernooi worden alle punten geteld en het team met de meeste punten wint de GOLF RAAK! Clubtrofee én het GOLF RAAK! Funpark voor op de golfclub! Dus waar wacht je nog op, schrijf jouw jeugdteam in en kom ook naar het KLM Open!

Inschrijven kan tot en met maandag 15 mei via dit inschrijfformulier.

30 kinderen kunnen per tijdvak worden ingeschreven.
Let op vol=vol.

Jeugd enthousiasmeren

Neem je kinderen en hun vriendjes mee naar het KLM Open of spoor de jeugdleden van jouw club aan om het toernooi te bezoeken en mee te doen aan de Clubchallenge. Het is een unieke kans om jonge en beginnende golfers te enthousiasmeren en nieuwsgierig of nog nieuwsgieriger te maken naar de sport. Uiteindelijk zal dit enthousiasme zich doorvertalen naar meer jonge golfers op de Nederlandse clubs en banen: een noodzaak voor een gezonde ontwikkeling van de golfsport! 

 

 Golf Raak KLM Open