Terug naar Nieuwsoverzicht

Promoot de Golfstart-cadeaubon

3 november 2023

Zijn jouw leden op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor onder de boom? Een Golfstart-cadeaubon is het leukste cadeau om samen van te genieten. Breng jouw leden op dit toffe idee!

De feestmaand december breekt weer bijna aan. Nu is dus het perfecte moment om je leden te wijzen op het ultieme kerstcadeau-idee.

Wat is de Golfstart-cadeaubon? Dit is een digitale of fysieke voucher die kan worden ingewisseld op het Golfstart-platform. Klik hier om naar de actiepagina te gaan waar je de Golfstart-cadeaubon kan bestellen.

  1. Laat je leden een Golfstart-cadeaubon voor € 99 (of kies een bijdrage) bestellen.
  2. Na de bestelling ontvangen zij een code*.
  3. Met deze code boekt de ontvanger op golf.nl/golfstart de golfcursus op een baan naar keuze.

Waarom is dit interessant om te promoten onder jouw leden?

Zij zijn het eerste contactmoment en de ambassadeur voor jouw golfclub. Zij willen hun vrienden en/of familie graag meenemen naar hun golfclub. Dit cadeau zorgt voor een laagdrempelige toestroom op jouw golfclub.

Hoe kun je hier het beste van profiteren?

  1. Zorg voor aanbod op het Golfstart-platform. Plan vooruit en denk voornamelijk aan het begin van het golfseizoen (maart, april, mei).
  2. Neem de cadeaubon mee in communicatieberichten aan je leden. (Denk aan de nieuwsbrief, posters op de club en social mediaberichten).
  3. Maak je leden de ambassadeur van jouw golfclub of -baan.

De Golfstart-cadeaubon

*De besteller ontvangt een digitale cadeaubon met daarop een code die ingewisseld kan worden op het platform. Het is ook mogelijk om een echt cadeau te geven. Er kan een luxe geschenkdoos met daarbij een golfboekje (t.w.v. € 12,95) en een kaart met een persoonlijke tekst worden besteld (voor € 7,50).