Terug naar Nieuwsoverzicht

Marketingplatform voor Welcome to the club

24 mei 2024

Wil je gepersonaliseerd Welcome to the club-promotiemateriaal maken voor jouw golfclub, maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen probleem! Er is een nieuw marketingplatform waarmee je op een gebruiksvriendelijke manier binnen een paar stappen gepersonaliseerd promotiemateriaal kunt maken.

Uit een nationaal onderzoek gehouden in 2024 blijkt dat 14,3 miljoen Nederlanders gebruikmaken van social media. Facebook, YouTube, Instagram en LinkedIn zijn de populairste platforms. Ook TikTok begint populair te worden.

Het is van belang om ook op jouw golfclub gebruik te maken van deze social-media-kanalen. Hiermee valt een groot bereik te behalen, waardoor het voordelig is om op grote social-media-kanalen je club te promoten. Wij raden aan om met Instagram en Facebook te beginnen.

social media gebruik

Op het nieuwe marketingplatform van Welcome to the club krijg je toegang tot campagnebeelden en heb je de mogelijkheid om je eigen middelen (zoals posters en social-media-posts) te ontwerpen en te personaliseren. Deze materialen zijn bedoeld om je te ondersteunen bij het promoten van je club of baan en de Welcome to the club-campagne.

Is je golfclub of -baan aangesloten bij de Welcome to the club-campagne en ben je geïnteresseerd in het marketingplatform? Stuur gerust een mailtje naar welcometotheclub@ngf.nl.

Tip

Er is een posterkit beschikbaar waarin per stap wordt uitgelegd hoe je gebruik kunt maken van het marketingplatform. Alle Welcome to the club-clubs hebben hier toegang toe.