Terug naar Kalender

Informatiebijeenkomst over de NGF-competities

De NGF organiseert verschillende bijeenkomsten in de week van het Big Green Egg Open. Zo is er op vrijdag 8 september van 9.30 tot 11.30 uur een bijeenkomst over de NGF-competities.

Voor wie?

De informatiebijeenkomst is bedoeld voor competitiecoördinatoren en bestuursleden met de portefeuille competitie. Er is ruimte voor één afgevaardigde per club.

De bijeenkomst wordt gehouden op vrijdag 8 september 2023 op Landgoed Groot Kievitsdal. Groot Kievitsdal ligt naast de Hilversumsche Golf Club waar van 8 tot 10 september het Big Green Egg Open wordt gespeeld.

Programma

09:00-09:30 uur Inloop met koffie/thee
09.30 Start informatiebijeenkomst
11.30 Einde bijeenkomst

In deze informatiebijeenkomst zullen wij onder meer een verdere uitleg geven van de veranderingen die zullen gaan plaatsvinden in de Voorjaarscompetitie van 2024. Er zal onder meer een competitie voor heren van 65+ georganiseerd worden. De veranderingen worden toegelicht in twee artikels:

Er zal gelegenheid zijn om vragen te stellen. Heb je nu al vragen, stuur dan een mail aan Abe Jan ter Beek

Aanmelden

Wil je bij deze bijeenkomst zijn? Stuur een mail aan Abe Jan ter Beek en vemeld hierbij je naam, je club en de functie op je club. Er is ruimte voor één afgevaardigde per club.

Route en parkeren

Deelnemers kunnen parkeren bij Landgoed Groot Kievitsdal (Hilversumsestraatweg 19, 3744 KB Baarn) en hun auto na afloop van de bijeenkomst daar ook laten staan om vervolgens wandelend het Big Green Egg Open te bezoeken. Enkele dagen voor de bijeenkomst krijg je per mail een parkeerkaart voor Landgoed Groot Kievitsdal toegestuurd die je moet tonen als je met de auto komt.

Let op! Er zijn tijdens het Big Green Egg Open werkzaamheden aan de Hilversumsestraatweg. Landgoed Groot Kietvitsdal is in deze week te bereiken via een alternatieve route. Lees hier hoe Landgoed Groot Kievitsdal bereikbaar is tijdens het Big Green Egg Open.

Gratis ticket voor het Big Green Egg Open

Deelnemers aan deze bijeenkomst op 8 september krijgen een gratis kaartje voor het Big Green Egg Open op 8 september. Zo kun je deelname aan het seminar combineren met een bezoek aan het toernooi van de Ladies European Tour. Enkele dagen voor de bijeenkomst krijg je per mail een code waarmee je in de ticketshop van het Big Green Egg Open één gratis ticket kunt bestellen.