Terug naar Nieuwsoverzicht

Duizend golfvriendjes met een pasje!

27 november 2017

Het duizendste ‘golfvriendje van RAAK!’ heeft zich in november aangemeld. Binnenkort zal het kindje op een ludieke manier worden verrast, want de 1000-ste is voor GOLFTEAM RAAK! een mooie mijlpaal, maar voor het kind minstens zo cool. Dit zal niet onopgemerkt voorbij gaan.

Duizend golfvriendjes met een pasje!

In 2017 heeft GOLFTEAM RAAK! bij grote sport- en onderwijsevenementen aan duizenden kinderen laten zien hoe leuk golf is. Voor de meesten was dit een eerste kennismaking, voor sommigen komt de sport hen ergens bekend voor omdat opa, oma of de ouders al golfen. De kinderen die graag bij de RAAK!-community betrokken willen zijn en gebruik willen maken van de RAAK!-gelukspas, hebben deze aangevraagd tijdens of na het evenement.


In totaal hebben zo’n 8.500 kinderen een golfclubje in de handen gehad

GOLFTEAM RAAK! bereikt 8.500 kinderen

Het RAAK!-funpark was aanwezig bij de EK Hockey in Amstelveen, The Finals in Ahoy Rotterdam, het Tina Festival in attractiepark Duinrell, de stadsspelen in Den Haag en natuurlijk de ING Golfweek en het KLM OPEN. Op kleinere schaal werden kinderen met golf in contact gebracht tijdens de Koningsspelen. In totaal hebben zo’n 8.500 kinderen een golfclubje in de handen gehad.

Duizend golfvriendjes. En nu?

Nu er duizend kinderen in het bezit zijn aan de RAAK!-gelukpas zal het gebruik van de pas hopelijk gaan toenemen. De vriendjes maken maandelijks kans op een leuke prijs, krijgen korting op RAAK!-golfsets en putters. Tevens kunnen zij op de ruim 130 RAAK!-golfbanen gebruik maken van de driving range. Het allerbelangrijkste is dat het kind zich welkom voelt. Als hij of zij eenmaal naar de golfbaan is gekomen, is er écht een vonkje overgeslagen voor de sport. Patty Smit gaat de komende maanden met alle RAAK!-golfbanen in gesprek om met eenieder vooruit te kijken en mee te denken, zoals bijvoorbeeld in het filmpje zichtbaar is.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Bron: NGF