Terug naar Nieuwsoverzicht

Golfpark De Biltse Duinen wisselt van eigenaar

1 november 2018

Golfpark De Biltse Duinen zal na 25 jaar van eigenaar wisselen. Nieuwe eigenaren worden Jan Kuenen en Arnoud de Jager.

Het golfpark, geopend in 1986, behelst meer dan alleen maar golf. Het golfen kan plaatsvinden op een geautomatiseerde driving range, een puttinggreen en een 9 holes par 3 golfbaan. Maar er zijn ook tennisbanen, een fitnessruimte, een sauna en horeca (bar/restaurant) met allerhande vergader- en evenementmogelijkheden en parkeerplaatsen.

Vanaf 1 november is De Biltse Duinen het domein van genoemde Kuenen en De Jager. Bouwbedrijf Jan Kuenen bestaat ruim 36 jaar en staat voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. In de wijde omgeving heeft Kuenen met zijn werkzaamheden een grote reputatie opgebouwd. Arnoud de Jager werkt ruim 30 jaar in de golfindustrie. Hij was als hoofdgreenkeeper betrokken bij de aanleg en het onderhoud van meerdere golfbanen. 

De laatste 11 jaar voerde De Jager algemene directie op Golfsociëteit De Lage Vuursche in Den Dolder. De heren spreken graag uit dat hun gezamenlijke kennis voor absolute verbetering van het golfpark zal gaan zorgen. Zij werken in gezelschap van beider familieleden en medewerkers toe naar een upgrading van het geheel. De leden van de golfvereniging, maar ook de gebruikers van de overige faciliteiten zullen vanaf de nabije toekomst telkens worden verrast. Het doel is het kwalitatief verbeteren van alles wat er toebehoort aan het golfpark. 

Gedurende de opknapwerkzaamheden zal het hele bedrijf toegankelijk blijven voor leden, sporters en gasten. De Algemene Leden Vergadering van Golf & Country Club De Biltse Duinen reageerde positief op de uiteenzetting van de plannen. Maandag 15 oktober jl. presenteerden de nieuwe eigenaren hun toekomstvisie op het geheel en dat stemde tot luid applaus.

Uiteindelijk is De Biltse Duinen een veel breder sport- en evenementenpark. Golfen kan uiteraard ook op basis van greenfee. Maar ook kan iedere golfer, beginnend of ervaren, gebruikmaken van de oefenfaciliteiten. Voor de dagelijkse gang van zaken zijn altijd Arnoud de Jager en Gerdo Kuenen aanwezig.