Terug naar Nieuwsoverzicht

Golf presenteert zich op HISWA

28 februari 2019

Vanaf komende woensdag 6 maart wordt 5 dagen de golfsport gepromoot onder het beursbezoekend publiek van de HISWA. Tijdens deze watersportbeurs in de RAI vindt voor de derde keer ook de 'HISWA Sport Xperience' plaats, een indoor evenement gericht op het proberen van verschillende sporten. Golf sluit hier natuurlijk bij aan.
Schoolklassen en gezinnen
Golf RAAK! is aanwezig met het inmiddels 3 jaar oude funpark. Hier worden schoolklassen ontvangen om de eerste golfvaardigheden onder de knie te kunnen krijgen en vooral veel plezier te hebben. In het weekend is er vrije inloop voor de gezinnen zodat ook de volwassenen zich kunnen laten verleiden voor een eerste golflesje bij De Golf Academie

Golfers krijgen korting op toegangskaarten

Jongeren t/m 16 jaar krijgen gratis toegang, mits onder begeleiding van een volwassene met een geldig toegangsbewijs. Als partner van dit sportevenement mogen wij een korting aanbieden van € 2,50 op de online toegangsprijs (van €12,50 voor €10,-). Je kunt hier je kaarten bestellen en gebruik in het afrekenscherm kortingscode GBHIS19.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Kom golfen tijdens de HISWA Sport Xperience
Bron: GOLFRAAK.NL