Terug naar Nieuwsoverzicht

Fit met TeamNL-kids

17 april 2020

Noa en Fleur van Beek schitteren deze week in het online programma van TeamNL. TeamNL kids is in samenwerking met Squla tot stand gekomen om de kinderen die nu thuis aan school werken ook tips te geven om fit te blijven. Gemiddeld maken er 60.000 kinderen per dag gebruik van dit platform en zijn er 240.000 bezoeken per dag.

Noa en Fleur staan voor een fitte schooldag

Noa van Beek (16) en haar zusje Fleur (14) behoren tot de talentvolle speelsters van TeamNL golf. In samenwerking met NOC*NSF zijn de meiden gevraagd mee te werken aan een serie filmpjes die werd gemaakt voor het online platform voor basisschoolkinderen Squla. TeamNL heeft een speciaal sportprogramma ontwikkeld waarin kinderen lekker kunnen blijven bewegen, gewoon thuis. Iedere schooldag ontmoeten de kinderen een andere topsporter en zo ontdekken zij steeds een nieuwe sport.


en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.


'Filmfamilie Van Beek'

In verband met de corona-maatregelen zijn de opnames geheel door de familie zelf gemaakt, met hier en daar telefonisch overleg. Ieder filmpje heeft eenzelfde herkenbare opbouw: kennismaking met de sporter, olympisch vragenvuur, tips voor een fitte schooldag en een challenge. Na het bewegen kunnen de kids weer fris en fruitig met hun schooltaken aan de slag. Noa en Fleur waren al eerder de hoofdpersonen in een filmpje voor NOC*NSF. Destijds werd op ruim drieduizend basisscholen de Pauzehap onder de aandacht gebracht. Als gezonde snack presenteerden de zusjes de AardBlij, want van een aardbei word je aardblij. Dat vorige filmpje is ook te bekijken onderaan deze pagina.