Terug naar Nieuwsoverzicht

Verslag Nationaal Golf Congres & Beurs

31 januari 2020

Het Nationaal Golf Congres & Beurs van 2020 in Sportcentrum Papendal bewees met bijna 350 deelnemers opnieuw zijn grote waarde als “hét golfcongres van Nederland”, zoals NVG-voorzitter Dirk-Jan Vink de jaarlijkse bijeenkomst in zijn openingswoord noemde.

Met de aansluiting van de NGA (Nederlandse Greenkeepers Associatie) bij het jaarlijkse congres van de NVG, NGF en PGA Holland onderstreepten de organisatoren het thema van de editie 2020: “De kracht van samen”. De co-productie van de vier golfpartners leverde een waardevolle en inspirerende kennis- en netwerkdag op voor afgevaardigden van clubs en banen, greenkeepers, professionals, aannemers, leveranciers en andere partijen.

Klik hier voor het verslag in beeld en tekst dat aan alle deelnemers is gestuurd. In het verslag staan links naar de presentaties in de workshops en masterclasses, zoals “Een tevreden klant = een tevreden medewerker”, “Succesverhalen met Players1st”, “Verbinden door samen te scoren”, “Het golfteam als ecosysteem”, “#Sterkteam” en “De kracht van teambuilding: de workshop”.