Terug naar Nieuwsoverzicht

GOLF.NL LIVE vanaf het Big Green Egg Open

28 juni 2021

Tijdens de Big Green Egg Open zal er elke avond een live programma uitgezonden worden, direct vanuit de Rosendaelsche. Van 30 juni tot en met 3 juli is de live stream om 19.00 uur te volgen.

Het programma is te bekijken via deze pagina op GOLF.NL of via het GOLF.NL YouTube-kanaal.

In het programma wordt teruggeblikt op de dag, ontdekken de gasten zelf de wereld van golf en worden diverse thema’s over golf en daarbuiten besproken. Presentatrice Tessa Veldhuis ontvangt onder andere de gasten Marianne Timmer, schaatslegende en Chef de Mission op de Olympische Spelen van #TEAMNL bij NOC*NSF, oud-hockeyspeelster Fatima Moreira de Melo en judoka Roy Meyer. De chefs van Big Green Egg - Joy Bouwmeester, Sarah Puozzo en Gert Jan van Dijk - zullen voor de gasten koken.

GOLF.NL LIVE

Kijkers kunnen op de YouTube-streamingpagina op ‘herinnering instellen’ klikken, en krijgen dan een melding als de stream bijna live gaat. Ook kunnen ze zich abonneren op het GOLF.NL YouTube-kanaal om volledig op de hoogte te blijven van het Big Green Egg Open.

Stel je leden op de hoogte van de mogelijkheid om op afstand toch een beetje mee te kijken op de Rosendaelsche. Ook kun je er voor kiezen de live stream uit te zenden op een televisiescherm in het clubhuis. Een toptoernooi voor vrouwen in eigen land – zo vaak komt dat niet voor!