Terug naar Nieuwsoverzicht

Promoot het Big Green Egg Open met ons mee

21 juni 2022

Inmiddels zijn er al 10.000 tickets geclaimd voor het Big Green Egg Open! Maar we willen hét internationale topgolftoernooi voor vrouwen natuurlijk maximaal promoten en daarvoor zijn we op zoek naar hulp van golfclubs en -banen.

Promotiemateriaal

We hebben voor verschillende communicatiekanalen promotiemateriaal gemaakt dat je als golfclub of -baan kunt gebruiken voor bijvoorbeeld de nieuwsbrief, social media en de website. Dit promotiemateriaal bestaat uit video's, een poster en verschillende visuals die je hier kunt downloaden. Verspreid onderstaand bericht onder je leden, zodat ze via de link hun gratis ticket(s) kunnen reserveren.

Kom samen naar hét topgolftoernooi voor vrouwen op de Ladies European Tour; het Big Green Egg Open. Geniet 4 dagen lang van topgolf🏌️‍♀️Zie internationale sterren als Charley Hull en Anna Nordqvist schitteren op de Rosendaelsche fairways. ✨⛳️🏌🏻‍♀️Neem vrienden, bekenden en kids mee en schrijf je in voor een van de gratis golflessen of Big Green Egg Masterclasses.
Wanneer? Donderdag 14 juli tot en met zondag 17 juli 2022
 Rosendaelsche Golfclub
. Claim nu jouw gratis tickets
 via www.golf.nl/tickets
#BigGreenEggOpen #LadiesDutchOpen #GOLFNL #RaiseOurGame @GOLF.NL @LETgolf @BigGreenEgg_NL @NGF @Rosendaelsegolfclub

Meer over het Big Green Egg Open

De organisatie van het Big Green Egg Open is in handen van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) en Golf Team Holland. Het Big Green Egg Open past naadloos in de groeiende aandacht voor vrouwengolf. Ook geeft het toernooi jong golftalent de kans zich te meten op het allerhoogste niveau. Dit zijn twee belangrijke redenen voor de NGF om het toernooi te organiseren.

De afgelopen tien jaar is de golfpopulatie gemiddeld vijf jaar ouder geworden. En het aandeel vrouwen in de golfsport is al jaren aan het dalen. Van de nieuwkomers in 2021 was niet meer dan een derde vrouw. Om deze dalende trend te keren heeft de NGF de jonge golfer (25-50 jaar) centraal staan in het Strategisch plan 2021+, met extra focus op de jonge vrouwelijke golfer.