Terug naar Online trainingen

Boostplan-themabijeenkomst: Werven en behouden van nieuwe golfers

In juli zijn er vier Zoom-bijeenkomsten waarin elke keer een thema uit het Boostplan centraal staat. Op 17 juli is het thema: hoe zorgen we voor het werven en behouden van nieuwe golfers?

Boostplan-themabijeenkomst 3 (17 juli 2020)

  • Thema: hoe zorgen we voor het werven en behouden van nieuwe golfers?
  • Tijd: 15.00 uur
  • Maximaal aantal deelnemers: 20

Sinds de opening van de golfbanen zien we een enorme toename van nieuwe golfers op de clubs. Zowel bestaande golfers die nu toch voor een lidmaatschap met speelrecht hebben gekozen als nieuwe golfers die willen starten met golf! Tijdens deze bijeenkomst zal een vereniging haar successen maar ook de uitdagingen met jullie delen. Uiteraard horen we ook graag welke uitdagingen jullie ervaren om nieuwe golfers te werven en behouden op de club/baan en hoe andere clubs (en de NGF) jullie hierbij kunnen helpen.

Meld je aan door een mail te sturen naar Alexander Renders. Na inschrijving ontvang je de uitnodiging voor deze Zoom-meeting. We zijn op zoek naar jullie mening en willen graag veel interactie. Om dit te stimuleren en coördineren, gaan we uit van maximaal 20 inschrijvingen per sessie. Mochten er veel inschrijvingen volgen, dan plannen we snel nieuwe sessies.

Alle Boostplan-themabijeenkomsten op een rij:

  • Vrijdag 10 juli 15.00 uur - Reserveren van starttijden: een blijvertje?
  • Dinsdag 14 juli 19.00 uur - Een betere samenwerking tussen golfprofessional en club
  • Vrijdag 17 juli 15.00 uur - Hoe zorgen we voor het werven en behouden van nieuwe golfers?
  • Dinsdag 21 juli 19.00 uur - Wedstrijd- en evenementenkalender najaar 2020

Een overzicht van alle bijeenkomsten vind je op ngf.nl/kalender. Een overzicht van alle online trainingen van de NGF vind je hier.