Terug naar Webinars & Online trainingen

Online training en Q&A: het Wereld Handicap Systeem

Op 23 juni 2021 houdt de NGF een online training met Q&A over het gebruik van het Wereld Handicap Systeem. In deze sessie wordt antwoord gegeven op vragen van handicapcommissies over het WHS.

Op 1 maart 2021 zijn we in Nederland overgestapt van het EGA Handicap System naar het Wereld Handicap Systeem. Om clubs te begeleiden bij deze overgang zijn er eind 2021 en begin 2021 webinars en Q&A-sessies georganiseerd.

Op 23 juni 2021 van 16.00 tot 17.30 uur houden we weer een online training met vraag- en antwoordsessie over het Wereld Handicap Systeem om handicapcommissies te helpen bij het gebruik van het WHS.

Aanmelden

Geef je op via dit formulier. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail van Google Forms. Zie je dit bericht niet, kijk dan in je spambox.

Als 23 juni dichterbij komt, ontvang je een mail met de Zoom-link die je nodig hebt om deel te nemen.

Programma

In de digitale bijeenkomst op 23 juni praten we je bij over allerlei zaken die het Wereld Handicap Systeem betreffen. Ook geven we je tips.

Gedurende de bijeenkomst kun je vragen stellen via de chatfunctie van Zoom. Heb je nu al vragen, dan ontvangen we die graag. Stuur een mail aan Myrte Eikenaar