Terug naar Webinars & Online trainingen

Tweedaagse online cursus Handicapping

Op vrijdag 9 en vrijdag 16 april 2021 wordt een tweedaagse online cursus Handicapping gegeven.

De cursus onder leiding van Robert Hage bestaat uit twee dagdelen. Hieronder staat alle belangrijke informatie op een rij.

Voor wie?

De cursus is bedoeld voor bestaande én nieuwe leden van handicap- en regelcommissies, wedstrijdcommissies en baancommissies.

Wat wordt in de cursus behandeld?

In deze cursus kom je alles te weten over het onderwerp handicapping, inclusief wijzigingen en aanpassingen als gevolg van de invoering van het Wereld Handicap Systeem (WHS). We gaan ook in op de kansen die het WHS biedt voor clubs. We behandelen aan de hand van praktijkvoorbeelden aan de slag met de volgende onderwerpen: 

Wanneer en waar?

Dit is een meerdaagse online cursus. De cursus wordt gehouden op vrijdag 9 april 2021 van 14 tot 17 uur en op vrijdag 16 april 2021 van 14 tot 17 uur.

Aanmelden?

Meld je aan voor de cursus via deze link. Je ontvangt dan een bevestigingsbericht. Later ontvang je ook een e-mailbericht waarin wordt uitgelegd hoe het deelnemen aan de digitale cursus werkt. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Online trainingen en webinars

Een overzicht van alle toekomstige live webinars en online cursussen op het gebied van regels, handicapping, baaninrichting, course rating en wedstrijdorganisatie vind je op ngf.nl/kalender. Een overzicht van alle online trainingen van de NGF vind je hier.