Terug naar Webinars & Online trainingen

Webinar en Q&A: hulp bij OnCourse en GEO

Op donderdagmiddag 29 april 2021 organiseert de NGF een live webinar met een vraag-en-antwoord sessie over GEO-certificering en het gebruik van de portal OnCourse Nederland.

Door de coronamaatregelen kunnen de regionale OnCourse-voorjaarsworkshops niet doorgaan. Daarom organiseren we op donderdag 29 april van 14.00 tot 15.30 uur een live webinar met aansluitend een Q&A.

Door wie en voor wie?

Het webinar wordt gegeven door Niels Dokkuma (teammanager Duurzaam beheer/Agronoom van de NGF) en Koert Donkers (Duurzaam beheer/Agronomie NGF). De online bijeenkomst is bedoeld voor leden van GEO-, duurzaamheids- en baancommissies, exploitanten, managers, bestuurders en hoofdgreenkeepers.

Wanneer?

Het live webinar met Q&A wordt gehouden via Zoom op donderdag 29 april van 14.00 tot 15.30 uur. Tussendoor zijn er korte pauzes.

Wat wordt behandeld in het webinar?

  • In deel 1 van het webinar behandelen we de integratie van IPM in OnCourse. Voor golfbanen die pesticiden gebruiken is IPM de wettelijk verplichte methodiek om tot verantwoord pesticidegebruik te komen en het gebruik drastisch af te bouwen. In het webinar leggen we uit hoe IPM in de praktijk werkt en hoe de invoer van IPM in de OnCourse-portal geschiedt.
  • In deel 2 van de digitale bijeenkomst behandelen we de grootste obstakels waar golfbanen en -clubs tegenaan lopen bij het doorlopen van OnCourse. We geven tips waarmee je tijd bespaart en die het GEO-certificeringstraject gemakkelijker maken.
  • Deel 3 van het webinar is een Q&A-sessie. Hierbij behandelen we vragen die voor het webinar zijn binnenkomen en vragen die tijdens het webinar worden gesteld (tijdens de bijeenkomst is het mogelijk om vragen te stellen via de chatfunctie van Zoom).

Bij voorkeur ontvangen we je vragen al vóór het webinar. Stuur hiervoor een e-mailbericht aan Koert Donkers.

Aanmelden?

Klik hier om je aan te melden. Je krijgt meteen na aanmelding een bevestiging van inschrijving. Ongeveer half april krijg je nog een mailbericht met daarin de Zoom-link die je nodig hebt om deel te nemen.