Terug naar Webinars & Online trainingen

Webinar Tips voor ledenbehoud in coronatijd

Op vrijdag 17 april gaven Floris van Imhoff en Janke van der Werf namens de NGF een live webinar over het onderwerp Sportief Beleid. In het webinar gaven Floris en Janke inspirerende tips voor ledenbehoud. Wat kan je nu al doen om de ‘schade’ van de coronacrisis te beperken?

De NGF heeft met meer dan 200 clubvoorzitters en baaneigenaren contact gehad tijdens de coronacrisis. Dat heeft een schat aan praktische goede ideeën opgeleverd over hoe clubs en banen nu en straks de binding met leden en gastspelers hoog kunnen houden. Maar ook hoe je golfers weer naar de golfbaan en -club krijgt! Al deze bevindingen en 'live-vragen' van mensen die interactief meekeken vind je in onderstaande webinar.  

Het webinar geeft o.a. antwoord op de volgende vragen:

  • Wat kun je nu al doen om de ‘schade’ te beperken en wat moet je straks doen als de banen weer (beperkt) opengaan?
  • Hoe kan je rekening houden met zowel je huidige leden, greenfeespelers als nieuwe leden?
  • Wat wordt er in een later stadium van clubs en banen gevraagd als alle beperkingen zijn opgeheven en er weer activiteiten met grote groepen kunnen plaatsvinden?
  

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Een overzicht van alle toekomstige live-webinars vind je op www.ngf.nl/kalender. Een overzicht van alle online trainingen van de NGF vind je hier.