NGF Wedstrijden

Geen topsport zonder landelijke wedstrijden of Nationale Kampioenschappen! Als onderdeel van haar topsportbeleid organiseert de NGF diverse kampioenschappen in diverse categorieën om zo het beste uit golfers te halen op weg naar een mogelijke topsportcarrière.

Wedstrijdkalender 2020

Vele honderden wedstrijden worden er op landelijk niveau per jaar georganiseerd door de NGF en door vele verschillende golfverenigingen. Voor verschillende leeftijdscategorieën en speelsterktes. Een overzicht van alle wedstrijden vind je onderaan deze pagina. Je kunt hier de pdf's van de verschillende kalenders downloaden.

Ook op de website waarkanikgolfen.nl staan veel wedstrijden waar ook, en misschien wel vooral, niet-leden aan mee kunnen doen.

versie 15 januari 2020

Verschijnt half maart 2020

Veelgestelde vragen

Op de website www.golf.nl/ngfwedstrijden komt je naam bij de betreffende wedstrijd onder het tabblad ‘spelers’ te staan en tevens ontvang je op het door jou opgegeven e-mailadres een bevestigingsmail. Bewaar deze mail goed, want dit is je ‘bewijs’ dat je je daadwerkelijk hebt opgegeven, mocht om welke reden dan ook je naam niet op de spelerslijst staan.

Inschrijvingen wedstrijden