NGF Wedstrijden

Geen topsport zonder landelijke wedstrijden of Nationale Kampioenschappen! Als onderdeel van haar topsportbeleid organiseert de NGF diverse kampioenschappen in diverse categorieën om zo het beste uit golfers te halen op weg naar een mogelijke topsportcarrière.

Door het hele land organiseert de NGF wedstrijden en nationale kampioenschappen in diverse spelvormen voor golfers met maximaal EGA Handicap 8,0 (vrouwen) of 5,0 (heren). 

NGF Wedstrijdkalender 2019

Meer dan 150 wedstrijden worden er op landelijk niveau per jaar georganiseerd. Voor verschillende leeftijdscategorieën en speelsterktes. Een overzicht van alle wedstrijden vind je onderaan deze pagina. Je kunt hier de pdf's van de verschillende kalenders downloaden.

versie 19 juli 2019

laatste update: 16 juli 2019

Veelgestelde vragen

Op de website www.golf.nl/ngfwedstrijden komt je naam bij de betreffende wedstrijd onder het tabblad ‘spelers’ te staan en tevens ontvang je op het door jou opgegeven e-mailadres een bevestigingsmail. Bewaar deze mail goed, want dit is je ‘bewijs’ dat je je daadwerkelijk hebt opgegeven, mocht om welke reden dan ook je naam niet op de spelerslijst staan.

Inschrijvingen wedstrijden