NGF-wedstrijden

Elk jaar worden er in Nederland vele honderden wedstrijden georganiseerd door de NGF en door de golfclubs. Voor verschillende leeftijdscategorie├źn en speelsterktes.

Wedstrijden georganiseerd door de NGF

Geen topsport zonder landelijke wedstrijden of Nationale Kampioenschappen. Als onderdeel van haar topsportbeleid organiseert de NGF diverse kampioenschappen in diverse categorieën om zo het beste uit golfers te halen op weg naar een mogelijke topsportcarrière.  

  • Klik hier voor de wedstrijdkalender van de NGF.
  • Klik hier voor inschrijvingen voor wedstrijden van de NGF.
  • Klik hier voor uitslagen van NGF-wedstrijden.
  • Klik hier voor de reglementen van NGF-wedstrijden. 
  • Klik hier voor informatie over de Amateurranking.

Clubwedstrijden en open wedstrijden

Clubs en banen organiseren ook wedstrijden voor spelers van allerlei niveaus. Clubwedstrijden worden vaak alleen voor de clubleden georganiseerd maar soms mogen gastspelers meedoen. Open wedstrijden zijn gericht op spelers van alle clubs en banen.

Golfers vinden op deze pagina van GOLF.NL een overzicht van open wedstrijden. Clubs en banen kunnen hier hun wedstrijd laten plaatsen door een email te sturen naar redactie@golf.nl.

Keer terug naar de pagina ngf.nl/topgolf.

Veelgestelde vragen

Op golf.nl/ngf-wedstrijden komt je naam bij de betreffende wedstrijd onder het tabblad "spelers" te staan en tevens ontvang je op het door jou opgegeven e-mailadres een bevestigingsmail. Bewaar deze mail goed, want dit is je bewijs dat je je daadwerkelijk hebt opgegeven, mocht om welke reden dan ook je naam niet op de spelerslijst staan.