Terug naar Nieuwsoverzicht

Nieuwe website NGF.nl

11 juli 2017

De NGF heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe website die we met trots presenteren: NGF.nl. Hier kun je alle actuele en relevante informatie vinden over de golfbranche.
De website NGF.nl is een business-to-businessplatform gericht op de golfbranche. De website bevat een mix van corporate, vakgerichte en zakelijke informatie die relevant is voor golfbaanmanagers, clubbesturen, vrijwilligers in de golfsport, golfprofessionals en greenkeepers.
Met Caddie kunnen bezoekers zeer gerichte informatie vinden

“De golfmarkt verdient een website die alle aspecten uit het vak belicht. Daarom berichten we op NGF.nl niet alleen NGF-nieuws maar juist ook informatie die ondersteunend is aan iedereen die werkzaam is in de golfsport,” aldus NGF-directeur Jeroen Stevens, “De golfmarkt wil nu eenmaal snel en goed worden geïnformeerd over zaken die hun interesse hebben. Of het nu over belastingen, greenkeeping of nieuwe golfregels gaat: clubs en banen worden door deze website beter bediend. Zo is de agendafunctie voor cursussen en bijeenkomsten verbeterd, is contact opnemen met de juiste personen binnen de NGF vereenvoudigd en is zoekassistent Caddie toegevoegd.

Assistent 'Caddie'

Caddie is dé plek op de website waar clubs, banen en alle andere stakeholders in de golfwereld informatie kunnen vinden over alles wat met de golfmarkt te maken heeft. De website van de NGF blijft een dynamische omgeving waar iedere dag nieuwe informatie te vinden blijft en waarbij een koppeling gemaakt wordt naar het Informatieplein of De Golf Academie. Ook zal er integratie ontstaan met het vakblad GolfMarkt. De NGF blijft werken aan de website. Indien je vragen of opmerkingen hebt, dan nodigen wij je uit om contact op te nemen met de contactpersonen die bij de diverse onderwerpen staan. De website Golf.nl blijft zich voornamelijk richten op golfers.