Terug naar Nieuwsoverzicht

NGF activeert golfers tijdens KLM Open

17 september 2017

50.000e app-GOLF.NL download, gratis golflessen bij De Golf Academie en veel nieuwe leden voor GOLF RAAK!

Met De Golf Academie, GOLF RAAK! en de app GOLF.NL was de NGF uitgebreid aanwezig tijdens het KLM Open 2017. Bestaande en nieuwe golfers, jong en oud werden geactiveerd met clinics, golflessen en het gebruiken van dé golfapp van Nederland.

De Golf Academie in cijfers

Een team van 15 PGA Holland golfprofessionals stond vier dagen achter elkaar klaar om alle bezoekers golflessen te geven. Of het nu om de swing, chip of pitchverbeteringen ging, iedereen werd geholpen. Extra toevoeging was de trackman-analyse om de golfswing te finetunen en een fysieke screening voor bezoekers te helpen bij fysieke ongemakken tijdens het golfen. Op vrijdag kreeg een groep fysiek beperkte golfers uit een revalidatiecentrum een golfclinic aangeboden bij De Golf Academie in samenwerking met de Stichting Going4Golf.
In totaal zijn er 732 golflessen gegeven bij De Golf Academie waarvan:

  • 341 swinglessen
  • 180 Trackman-sessies
  • 68 fysieke screenings
  • 143 chip-/ pitchlessen

165 nieuwe accounts van De Golf Academie zijn tijdens het KLM Open aangemaakt 

Aanmeldingen voor GOLF RAAK! schieten door het dak

Op donderdag en vrijdag werd aan 950 schoolkinderen de eerste kennismaking met golf geboden. Het funpark zorgde voor een ruim half uur vertier en daarna werd het spannend. Onder begeleiding gingen zij een kijkje nemen in de baan, vragen beantwoorden en handtekeningen verzamelen. "Er was een meneer super goed, hij sloeg zó over het water heen", reageerde een van de kinderen verwonderd. In het weekend waren vooral de kinderen van golfende ouders en grootouders te gast in het Funpark en op zondag was het feest compleet met een stralend zonnetje. Alle 230 kinderen die zich in het weekend hebben geregistreerd ontvangen van GOLFTEAM RAAK! een mailtje waarmee zij zich kunnen aanmelden voor het gratis pasje. 


 230 nieuwe golfvriendjes van RAAK!

50.000 downloads van de app GOLF.NL zijn binnen!

Vlak voor het KLM Open zat het aantal gebruikers van de app GOLF.NL net onder de 50.000. Met een mooi prijs voor de 50.000e download in het vooruitzicht, een flight van 4 personen op The Dutch, ging het activatieteam aan de slag en niet zonder succes.
Ruim 1.000 nieuwe app-gebruikers werden geactiveerd. Aanstaande maandag zal de winnaar bekend worden gemaakt door GOLF.NL.
Een speciale KLM Open-award zorgde ervoor dat bestaande app-gebruikers ook een prijs konden winnen, namelijk twee kaarten voor het KLM Open 2018.