Terug naar Nieuwsoverzicht

Vrijwillig meewerken aan het KLM Open

25 maart 2019

Zonder de inzet van vele enthousiaste sportliefhebbers is het onmogelijk om een groot sportevenement zoals het KLM Open te organiseren. De NGF is er trots op dat er ieder jaar weer honderden vrijwilligers met passie door weer en wind en met veel plezier bijdragen aan het mooiste golfevenement in Nederland.

Aanmelding geopend

Golfliefhebbers kunnen tijdens het KLM Open van 12 tot en met 15 september 2019 hun sporthart weer sneller laten kloppen door onderdeel te zijn van het vrijwilligersteam. Aanmelden voor de diverse functies is mogelijk t/m 30 april 2019 via de website van het KLM Open. Vervolgens worden de aanmeldingen verwerkt en indelingen gemaakt door het KLM Open projectteam van de NGF. Vrijwilligers die bij eerdere edities hebben gewerkt en de mensen die zich hadden aangemeld in de voorinschrijving, ontvingen op 18 maart bericht dat de aanmeldprocedure is geopend.

NGF 'gastvrouw' van de vrijwilligers

De NGF is bij de grote Nederlandse toernooien en evenementen zoals het KLM Open 'gastvrouw' van de vrijwilligers. In het NGF Crew Café kunnen vrijwilligers terecht voor een licht ontbijt, lunch en drankjes en een grote dosis gezelligheid. 

Vrijwilligers van achttien verschillende clubs bemannen onder begeleiding van hun clubcoördinator wederom een volledige hole met alle bijbehorende functies. Daarnaast wordt een aantal functies ingevuld door de vrijwilligers die zich individueel aanmelden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan chauffeurs, caddies, hosts in het altijd gezellige Crew Café, bemanning van leaderboards in de baan en het uitdelen van de kleding. De ruim zevenhonderd vrijwilligers voelen zich ieder jaar thuis en verbonden met het toernooi.