Terug naar Nieuwsoverzicht

Update NGF-wedstrijdkalender

20 april 2021

Omdat de coronamaatregelen het niet toestaan, zijn tot nu toe zijn alle NGF-wedstrijden van 2021 afgelast. In de hoop dat NGF-wedstrijden later dit jaar wel gespeeld kunnen worden, zijn enkele wedstrijden verschoven naar een nieuwe datum.

De aangepaste NGF-wedstrijdkalender van 2021 is te vinden op deze pagina van golf.nl

In de nieuwe kalender zijn wedstrijden verplaatst naar een nieuwe datum. Daarnaast is voor een aantal wedstrijden na half mei 2021 een reservedatum gekozen.

Wij volgen de overheidsmaatregelen en zullen aan de hand daarvan tijdig een beslissing nemen of er gebruik wordt gemaakt van een geplande reservedatum. Een reservedatum wordt pas actueel na een mededeling van de Afdeling Wedstrijden van de NGF. Tot die tijd blijft de initiële datum van kracht. Voor spelers geldt: indien een wedstrijd wordt verplaatst, vervalt de huidige inschrijving en dient er opnieuw te worden ingeschreven.

Houd de pagina van golf.nl met de wedstrijdkalender goed in de gaten; de kalender zal in de loop van het jaar nog enkele keren aangepast worden. Het laatste nieuws over de overheidsmaatregelen is te vinden op de pagina ngf.nl/coronafaq.