Terug naar Vrijwilligers in golf

De B-NL Challenge Trophy

Informatie voor vrijwilligers bij de B-NL Challenge Trophy.

De NGF is 'sponsor' en coördinator van de vrijwilligers die zich inzetten op de grote toernooien in Nederland: het KLM Open, het Big Green Egg Open en de B-NL Challenge. En in 2026 de Solheim Cup. De NGF adopteert het Crew Café bij deze evenementen. In het NGF Crew Café kunnen vrijwilligers terecht voor ontbijt, lunch en drankjes. Op deze pagina zullen we relevante informatie plaatsen voor iedereen die zich wil inzetten bij de B-NL Challenge Trophy van 2024.

Het NGF-team bestaat uit Jelle Sprée (Projectmedewerker Evenementen), Liselotte Wouters (Medewerker Evenementen) en Christine Saxton (Medewerker Accounts). Vragen? Stuur een mail aan vrijwilligers@ngf.nl.

Aanmelden

Je kunt je nu nog niet aanmelden als vrijwilliger. Informatie volgt spoedig.

Facebook-groep

Er bestaat een besloten Facebook-groep pagina met de naam Vrijwilligers NGF Golf evenementen. Deze groep is bedoeld voor vrijwilligers van het Dutch Open, het Big Green Egg Open, de B-NL Challenge Trophy, de Solheim Cup van 2026 en andere events waar de NGF voor vrijwilligers zorgt. In deze groep kunnen vrijwilligers onderling contact met elkaar maken om bijvoorbeeld hun foto’s te delen. De groep is ook een handige plaats om afspraken te maken over carpoolen, slaapplaatsen en andere zaken.