Jeugdtourreglementen

Je kunt jezelf inschrijven voor zowel de Future als de Challenge Jeugdtour of voor zowel de Challenge als de Mini Tour, mits je aan de deelnamecriteria voldoet.

De leeftijdscriteria voor de Jeugdtouren 2019 zijn als volgt:

  • de Mini Tour geboren in 2007 en later (t/m 12 jaar)
  • de Challenge Jeugdtour geboren in 2004 en later (t/m 15 jaar)
  • de Future Jeugdtour geboren in 2001 en later (t/m 18 jaar)

De volledige criteria vind je hieronder. In dat geval word je als volgt geplaatst.

Voorbeeld: je bent geboren in 2004 en je hebt handicap 6,5 en je schrijft je in voor zowel de Future als de Challenge Jeugdtour. Indien de handicapcut van de Future valt bij 6,0, dan speel je de Challenge Jeugdtour. Indien de handicapcut van de Future Jeugdtour valt bij 7,0, dan speel je Future Jeugdtour. De speler is zelf verantwoordelijk voor zijn/haar inschrijving.

De winnaars van het eindklassement van de Future, Challenge en Mini Tour winnen een eindprijs. Hierover wordt later meer bekendgemaakt.

Veelgestelde vragen

Op de website www.golf.nl/ngfwedstrijden komt je naam bij de betreffende wedstrijd onder het tabblad ‘spelers’ te staan en tevens ontvang je op het door jou opgegeven e-mailadres een bevestigingsmail. Bewaar deze mail goed, want dit is je ‘bewijs’ dat je je daadwerkelijk hebt opgegeven, mocht om welke reden dan ook je naam niet op de spelerslijst staan.

Inschrijvingen wedstrijden