Terug naar Nieuwsoverzicht

De presentatie van de najaars-alv

27 november 2022

Op zaterdag 26 november heeft de algemene ledenvergadering van de NGF plaatsgevonden in Sportcentrum Papendal in Arnhem. Hier vind je de presentatie van de najaars-alv.

In Sportcentrum Papendal hadden zich ongeveer tweehonderd clubbestuurders verzameld. In de alv werd onder meer stilgestaan bij de komst van de Solheim Cup naar Nederland. Om dit te vieren, kreeg elke club na afloop een goodiebag mee. De cadeaus zijn onder meer beschikbaar gesteld door HOOG.design en Bernardus Golf, de baan waar het grootste internationale golfevenement voor vrouwen in 2026 gespeeld zal worden.

De belangrijkste onderwerpen die in de alv aan de orde kwamen: de NGF-pas, het online regelexamen, het onderzoek naar lidmaatschapsdifferentiatie, het Nationaal Preventieakkoord en rookvrije banen, de BOSA-regeling na 2023, compensatieregelingen voor energiekosten, de (bedrijfs)aansprakelijkheidverzekering en NGF-verzekeringen voor golfers, voorstellen omtrent de NGF-voorjaarscompetitie, het jaarplan 2023, de marketingstrategie 2023-2026, de begroting 2023 en herbenoemingen van NGF-bestuursleden.

Hieronder zijn verschillende relevante documenten te vinden.

De datum van de extra alv waaraan gerefereerd wordt, is woensdag 7 december 2022. De bijeenkomst begint om 19.00 uur en wordt gehouden in DeWeerelt van Sport.

De voorjaars-alv wordt gehouden op zaterdag 13 mei 2023.