Terug naar Nieuwsoverzicht

De presentatie van de algemene vergadering

15 mei 2023

Op zaterdag 13 mei heeft de algemene vergadering van de NGF plaatsgevonden in Sportcentrum Papendal in Arnhem. Hier vind je de presentatie van de av.

In de algemene vergadering van mei 2023 werd onder meer stilgestaan bij de lancering van de campagne Welcome to the club. De grootste campagne in de geschiedenis van de Nederlandse golfsport is op 15 mei officieel begonnen. Lees hierover meer in dit bericht. Vooralsnog hebben zich meer dan 125 clubs aangesloten bij de meerjarencampagne. Algemene informatie is te vinden op ngf.nl/welcome.

Andere onderwerpen die de revue passeerden in de algemene vergadering: 

NGF-bestuurslid Richard Kooloos hield een presentatie over duurzaam golf waarbij hij een verband legde met de campagne Welcome to the club. Deze voordracht is hier te lezen. Collega-bestuurslid Arie Torres hield een presentatie over jeugdgolf en de campagne Welcome to the club.

Hieronder zijn verschillende relevante documenten te vinden.

Voor in de agenda

Op 29 augustus 2023 houdt de NGF een ICT-workshop over ledenadministratie, handicapregistratie, data security, de samenwerking met softwareleveranciers en digitale ontwikkelingen in de golfmarkt. Binnenkort volgt hierover meer informatie.

De najaars-av wordt gehouden op zaterdag 11 november 2023.