Terug naar Nieuwsoverzicht

Webinar over de golfregels

6 mei 2020

Op vrijdag 5 juni wordt een live webinar over de golfregels gehouden. Er komen verschillende regelsituaties aan bod en deelnemers aan het webinar kunnen vragen stellen.

Vanwege de coronamaatregelen van de overheid zijn NGF-cursussen waarbij mensen fysiek bijeenkomen tot 1 juli 2020 afgelast. Als vervanging voor enkele afgelaste cursussen houden we op 5 juni om 16 uur een webinar over de golfregels, inclusief de "corona-golfregels" die het mogelijk maken om op een veilige wijze qualifying condities aan te bieden. Het live webinar is een opfriscursus voor oud-deelnemers aan de cursussen Regelcommissaris 1 en Regelcommissaris 2, maar ieder lid van een regelcommissie is welkom om te kijken. Basiskennnis van de regels is wel een vereiste. Deelnemers aan het webinar kunnen vragen stellen.

Aan de hand van uitgestalde regelsituaties in De Weerelt van Sport, waar het kantoor van de NGF is gevestigd, behandelen we regels "in de praktijk". 

De docenten zijn:

  • Jan Visser – voorzitter handicap en regelcommissie van de NGF
  • Marjon Thijsen – lid van de handicap- en regelcommissie en de wedstrijdcommissie van de NGF
  • Robert Hage – Medewerker NGF Handicap, Regels & Course Rating
  • Christine Saxton - Teammanager Regels & Handicap (zal de binnenkomende vragen selecteren)

Zijn er vragen die je graag behandeld ziet? Geef dat dan nu vast door per mail. Gebruik de button hieronder om je aan te melden. 

Een overzicht van alle toekomstige webinars vind je op www.ngf.nl/kalenderBekijk hier het overzicht van online trainingen.