Terug naar Webinars & Online trainingen

Webinar Opfriscursus golfregels

Op vrijdag 5 juni 2020 is een webinar over de golfregels gehouden. Er kwamen hierbij verschillende regelsituaties aan bod en er werden vragen van deelnemers beantwoord.

Vanwege de coronamaatregelen van de overheid zijn NGF-cursussen waarbij mensen fysiek bijeenkomen tot 1 juli 2020 afgelast. Als vervanging voor enkele afgelaste cursussen is op 5 juni een live webinar over de golfregels gehouden. Inclusief de "corona-golfregels" die het mogelijk maken om op een veilige wijze qualifying condities aan te bieden.

Het webinar was een opfriscursus voor oud-deelnemers aan de cursussen Regelcommissaris 1 en Regelcommissaris 2. Aan de hand van uitgestalde regelsituaties in De Weerelt van Sport, waar het kantoor van de NGF is gevestigd, zijn enkele regels "in de praktijk" behandeld. 

De docenten waren:

  • Jan Visser – voorzitter handicap en regelcommissie van de NGF
  • Marjon Thijssen – lid van de handicap- en regelcommissie en de wedstrijdcommissie van de NGF
  • Robert Hage – Medewerker NGF Handicap, Regels & Course Rating
  • Christine Saxton - Teammanager Regels & Handicap

Heb je het webinar gemist? Kijk hieronder ... Lees ook de twee documenten onderaan deze pagina die opgesteld zijn na het webinar.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Een overzicht van alle toekomstige live webinars vind je op ngf.nl/kalender. Een overzicht van alle online trainingen van de NGF vind je hier.

5 juni 2020

5 juni 2020