Inhoud caddie

Waar vinden we communicatiemateriaal om het WHS aan leden uit te leggen?

De uitleg op deze pagina is bedoeld voor handicapcommissies van golfclubs. Ben je golfer? Ga dan naar golf.nl/whs voor een uitleg van het Wereld Handicap Systeem.

Op deze pagina vind je communicatiemateriaal dat je kunt gebruiken om het handicapsysteem (WHS) aan je leden uit te leggen.Het boekje "wereldwijd eerlijk samen golfen"

Veel clubs hebben bij de invoering van het WHS voor hun leden het harmonicaboekje "Wereld Handicap Systeem - wereldwijd eerlijk samen golfen" besteld. In deze handige leporello wordt het WHS heel kort en duidelijk samengevat. Het boekje is te bestellen op golfboeken.nl.

Wereld Handicap Systeem leporello golfboeken NGF

Voorbeeldteksten

Hier vind je verschillende teksten over het WHS, kort en lang, die gebruikt kunnen worden in het clubblad, de nieuwsbrief of op de clubwebsite.

  • Wat betekent het WHS voor mij als golfer? Word.
  • 5 dingen die golfers moeten weten van het WHS: Word
  • Korte introductie van het WHS: Word
  • Hier vind je een uitgebreide tekst voor golfers: Word (je kunt ook delen van deze uitgebreide tekst gebruiken)
  • Klik hier voor plaatjes voor bij de teksten.

Powerpoint-clubpresentatie voor leden

Leg het WHS uit aan je leden met behulp van deze Powerpoint-presentatie. Organiseer hiervoor een digitale clubbijeenkomst zolang grote bijeenkomsten in het clubhuis niet zijn toegestaan.

En verder ...

Verder maken we je graag attent op het volgende.

  • GOLF.NL legt het Wereld Handicap System stap voor stap uit op golf.nl/whs. De teksten van GOLF.NL mogen door clubs gebruikt worden.
  • Een handicap bijhouden maakt golf leuker. Gebruik deze video's om het handicapsysteem onder de aandacht van je (nieuwe) leden te brengen. 

Ga terug naar de lijst met veelgestelde vragen.