Terug naar Nieuwsoverzicht

Zet plaatselijke regels in de app GOLF.NL

6 februari 2019

Eén op de vier scorekaarten wordt gespeeld via de app GOLF.NL. In de app kan je ook de plaatselijke regels van de baan vinden. Zorg er dus voor dat de informatie die in de app staat ook up to date is. Zo kunnen de golfers alle informatie in de app vinden.

Als de plaatselijke regels van de baan herzien en definitief zijn, zet deze dan in de app GOLF.NL. Dit kun je invoeren met de inlogcodes van de golfbaan via www.waarkanikgolfen.nl. Eenmaal ingevoerd en opgeslagen, zijn ze zichtbaar in de app en kan iedereen met de juiste plaatselijke regels golfen.

Wintertees, wintergreens en wel of niet qualifying in de app GOLF.NL

Steeds meer banen zijn vrijwel de hele winter qualifying. Maar als er bijvoorbeeld alleen wordt gespeeld op wintergreens, dan is een baan niet qualifying. Als een baan in de winter andere tees gebruikt dan in de zomer, dan is het aan de baan om dit goed door te geven aan de NGF, zodat de juiste tees/lussen gebruikt worden in bijvoorbeeld de app GOLF.NL. Het doorgeven van de qualifying condities van een baan kan via 

www.waarkanikgolfen.nl. Iedere golfbaan heeft hier inlogcodes voor. Zo niet, dan kun je die opvragen via daniella.demont@ngf.nl.