Inhoud caddie

De Golf Academie

De Golf Academie is hét online golfplatform van Nederland waar golfers hun golfspel verbeteren aan de hand van video-oefeningen, uitdagende testjes in de baan en contact met hun golfprofessional.

De Golf Academie is voor golfprofessionals, -scholen en -clubs het perfecte hulpmiddel om inzicht te krijgen in de ontwikkelingen en het spelniveau van hun leerlingen/leden. In mei 2018 is De Golf Academie vernieuwd met als doel meer gebruiksvriendelijkheid en betere functionaliteiten. 

Voor golfprofessionals

Golfprofessionals zien via De Golf Academie wanneer hun leerlingen scores invoeren of testjes hebben gedaan. Ook biedt De Golf Academie inzicht in de ontwikkeling van leerlingen en kunnen er lesschema’s gemaakt worden op basis van de door de leerling ingevulde statistieken. Of het nu nieuwe golfers zijn die hun eerste stappen zetten in hun spelontwikkeling of gevorderde golfers die al hun scores en spelsituaties willen analyseren, De Golf Academie is voor iedere golfprofessional een aanvulling op de lesmethodiek. Maak snel een gratis account aan en bekijk welke golfers van jouw club De Golf Academie gebruiken en met jou in contact willen komen!

Ruim 35.000 golfers in Nederland maken inmiddels gebruik van De Golf Academie

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Bekijk in bovenstaand filmpje de mogelijkheden van De Golf Academie

Dé vijf redenen om De Golf Academie te gebruiken

  1. Alle leerlingen/leden in één overzicht met hun niveau, activiteiten en scores.
  2. Gespeelde scorekaarten van golfers worden automatisch ingeladen in De Golf Academie.
  3. Direct contact tussen de golfprofessional en de leerling voor tips, vragen en video's.
  4. Ruim 180 video-oefeningen aangeboden op basis van de handicap van de golfer.
  5. Stap-voor-stap ondersteuning van golfers op basis van het 9-stappenplan.

Handboek van De Golf Academie

Om leden te binden en behouden, moeten golfers zich thuis voelen en sportief uitgedaagd worden. Hoe kan dat beter dan met een aantrekkelijk en gevarieerd jaarprogramma? Het handboek van De Golf Academie voorziet hierin door alle onderdelen van sportief beleid uitgebreid te aan bod te laten komen.

Klik hier voor meer informatie over het handboek voor De Golf Academie.