Inhoud caddie

Webinars Golfstart en Open Golfdagen

Om golfclubs en -banen nog beter te ondersteunen bij de organisatie van Golfstart en Open Golfdagen, zijn er meerdere webinars gemaakt waarin belangrijke aandachtspunten besproken worden en concrete tips gegeven worden. Ook worden in de webinars verschillende vragen beantwoord door specialisten van zowel binnen als buiten de NGF.

De komende weken zullen de webinars allemaal op deze plek geplaatst worden. Wil jij goed voorbereid zijn op jouw Open Golfdag of nog meer kennis vergaren over hoe jij je Golfstart-lespakketten op de beste manier kunt aanbieden en inrichten? Houd deze pagina dan in de gaten!

Webinar 1: lokale promotie Golfstart en Open Golfdagen

De eerste webinar heeft als thema de lokale marketing van Golfstart en Open Golfdagen. Frank Visser, online marketeer bij de NGF, geeft vijf tips om het aanbod op jouw golfclub of -baan nog beter lokaal en regionaal te promoten. Bekijk de video en doe je voordeel met deze 5 praktische adviezen!  

 

Webinar 2: Hoe organiseer je een Open Golfdag en de opvolging naar Golfstart?

De tweede webinar heeft als thema de invulling van een Open Golfdag en de opvolging naar Golfstart. Carlo de Kraker, voorzitter golfvereniging De Woeste Kop, geeft vijf tips om invulling en opvolging voor jou golfclub of -baan te optimaliseren. Bekijk de video en doe je voordeel met deze 5 praktische adviezen!

Webinar 3: Hoe maken we samen een succes van Golfstart?

De derde webinar heeft het thema: Hoe maken we samen een succes van Golfstart. Chantalle Lens, golfprofessional Kromme Rijn, geeft vijf tips om samen een succesvolle Golfstart te organiseren. Bekijk de video en doe je voordeel met deze 5 praktische adviezen! 

 

Stay tuned for more! De volgende webinar gaat over wat de voordelen van een NGF-baanpermissie zijn.