Inhoud caddie

Vernieuwd Stappenplan

De NGF heeft een nieuw stappenplan ontwikkeld met 3 stappen: Beginnen met golf, Beter golfen en Naar topgolf. Dit stappenplan vervangt het eerdere 9-stappenplan. De drie stappen zijn gegoten in drie aparte boekjes. In de boekjes vinden lezers theorie, tips en enorm veel oefeningen.

Op de bladzijden met de oefeningen staan QR-codes waarmee golfers verwezen worden naar GOLF.NL en daar de betreffende video oefening kunnen bekijken.
Alle teksten en oefeningen zijn geschreven door golfers en golfprofessionals voor golfers. In heldere taal, toegespitsts op het golfniveau van de lezer.

Waarom een nieuw stappenplan?

Niet alle golfers ontwikkelen de verschillende onderdelen van hun spel even snel. Het blijkt dat veel golfers niet alleen behoefte hebben aan oefeningen uit hun eigen handicapcategorie, maar voor sommige onderdelen van hun spel ook aan oefeningen voor golfers met een iets lagere of juist hogere handicap.

We hebben de handicapcategorieën nu gebundeld in drie grote stappen:

  • Beginnen met golf: voor golfers tot handicap 36 of voor iedereen die zijn basis wil verstevigen
  • Beter golfen: voor golfers met handicap tussen de 36 en de 15 of voor iedereen die beter wil leren golfen.
  • Naar topgolf: voor de ambitieuze, competitieve speler met ambitie om single handicap te behalen tot en met handicap 0.

Naast deze stappen komen er ook zes modules: Putten, Chippen, Pitchen, Bunker, Swing en Mentaal. Bedoeld voor die golfers die een van deze specifieke onderdelen van het spel verder willen trainen.

Stappenplan golf ngf

Voor wie?

Het stappenplan is geschreven voor golfers en voor golfprofessionals. Voor golfers van elk niveau die zich willen ontwikkelen, een lagere handicap nastreven, of juist één onderdeel van hun spel willen verbeteren. Voor golfprofessionals die op een constructieve manier les willen geven en willen putten uit de eindeloze hoeveelheid oefeningen die hij of zij kan vinden in het stappenplan.

Beschikbaarheid Stappenplan boekjes

De eerste twee boeken, Beginnen met golf en Beter golfen, zijn nu beschikbaar. Het laatste deel, Naar topgolf, en de modules Putten, Chippen, Pitchen, Bunker, Swing en Mentaal verschijnen in het najaar. Alle uitgaven zijn dan ook, voor dezelfde prijs, als E-book verkrijgbaar.

Wil je op de hoogte gebracht worden wanneer Naar Topgolf en de modules beschikbaar zijn om te bestellen? Stuur een e-mail aan Alexander Renders en we berichten je zodra de titels beschikbaar zijn.

Stappenplan golf.nl ngf

Bestelinformatie

De boeken zijn te bestellen via Golfboeken.nl.

Retailprijs:
Beginnen met Golf: € 5,95
Beter Golfen: € 6,95

Aanbevolen verkoopprijs:
Beginnen met Golf: € 12,95
Beter Golfen: € 14,95

Verspreiding

Verkoop alle delen uit het Stappenplan via de receptie en in je golfshop. Leg ze bij de kassa neer zodat klanten ze bij het afrekenen nog even meepakken. Geef als tip aan de golfers om de boekjes als verjaardagscadeau te geven of later in het jaar voor Sinterklaas of Kerstmis. Vergeet ook niet de serie boeken aan je golfpro’s te geven om te verkopen in hun lessen!