Inhoud caddie

Wie is ervoor verantwoordelijk dat scores van open wedstrijden in de NGF-database terecht komen?

Als een speler meedoet aan een open wedstrijd op een andere baan dan zijn/haar home course en als de lokale wedstrijdorganisatie is aangesloten op de NGF-database via een clubsoftwareleverancier, dan dient de lokale wedstrijdorganisatie ervoor te zorgen dat de wedstrijdscore van deze speler in de NGF-database terechtkomt. Dit is mogelijk omdat iedere speler een eigen GSN-nummer heeft. Een speler kan onder dit GSN-nummer ingevoerd worden in het wedstrijdsysteem en op deze manier kunnen de scores van spelers met een andere home club meegenomen worden in de wedstrijduitslag. De scores van de deelnemers met een andere home-club kunnen op deze manier, na verwerking van de wedstrijd. ook automatisch ingevoerd worden in de NGF-database.

Het is in dit geval belangrijk dat de deelnemers aan een open wedstrijd geïnformeerd worden dat de lokale wedstrijdorganisatie ervoor zorgt dat de wedstrijdscores in de NGF-database terecht komen.

Als de wedstrijdorganisatie niet is aangesloten op de NGF-database via een clubsoftwareleverancier, dan moet de wedstrijdorganisatie dat melden aan de spelers. De deelnemers dienen dan zelf hun wedstrijdscore in te voeren in de app GOLF.NL of door te geven aan hun home club. 

Worden sores van NGF-wedstrijden meteen doorgestuurd naar de NGF-database?
Ja, de wedstrijdleiding van NGF-wedstrijden zorgt daarvoor. De score wordt onder het GSN-nummer van een speler ingevoerd in de NGF-database.

Ga terug naar de lijst met veelgestelde vragen.