Inhoud caddie

Met jeugdspelers naar het Dutch Open

1 juni 2022

Onder de bezoekers van de spannende finaledag van het Dutch Open, dat eind mei gehouden werd op Bernardus Golf in Cromvoirt, was een jeugdige afvaardiging van vijf Drentse golfclubs. De samenwerking van vijf jeugdcommissies resulteerde in een fantastische dag voor 24 jonge golfers.

De jeugdcommissies van Golfclub Holthuizen, DGC De Gelpenberg, Golfparc Sandur, Golf Club Havelte en Drentsche Golf & Country Club hadden hun handen ineengeslagen en hun jeugdleden uitgenodigd voor een golftrip naar het Dutch Open. Een prachtig initiatief dat heeft gezorgd voor een belangrijke verbinding tussen de clubs en een inspirerende en vooral leuke golfdag voor de jeugdige leden.

Drentse jeugdspelers Dutch Open

Ze zagen veel topgolf, waaronder de laatste slagen van Joost Luiten op hole 18. Ze genoten van de prachtige baan en de vele stands in het promodorp. En ze deden uiteraard mee aan de Clubchallenge in het GOLF RAAK!-Funpark, en gingen en passant er met de dagprijs vandoor. Maar naast de dagprijs, namen ze ook veel handtekeningen, ballen, handschoentjes en petjes mee de bus in terug naar Drenthe.

Ook iets voor jouw jeugd organiseren?

De jeugd boeien, binden en behouden staat duidelijk hoog op de agenda’s van deze vijf golfclubs. Word jij enthousiast van dit initiatief en wil je ook een superleuke dag organiseren voor of beleven met de jeugd van jouw golfclub of uit jouw regio? Neem dan contact op met Twan Boerdonk, zijn contactgegevens vind je hieronder.

Drentse jeugdspelers Dutch Open

Ga naar de hoofdpagina Best practices op het gebied van jeugd en familie.