Inhoud caddie

Zijn er voorbeelden van grote handicapverhogingen en -verlagingen?

In het WHS-webinar op 4 oktober 2020 hebben we een aantal 'spelersprofielen' laten zien. Het zijn voorbeelden van handicapverhogingen en -verlagingen, zowel bij spelers die meer dan 20 scores in hun handicapgeschiedenis hebben als bij spelers met minder dan 20 scores. In het webinar zijn deze vier voorbeelden behandeld:

  1. Spelersprofiel van een golfer met EGA-hcp 35 en minder dan 20 scores in de handicapgeschiedenis (een voorbeeld van hoe een handicap omhoog kan gaan bij de transitie naar het WHS).
  2. Spelersprofiel van een golfer met EGA-hcp 12 en minder dan 20 scores in de handicapgeschiedenis (een voorbeeld van een handicap die min of meer gelijk blijft bij de transitie naar het WHS).
  3. Spelersprofiel van een golfer met EGA-hcp 7 en meer dan 20 scores in de handicapgeschiedenis (een voorbeeld van een handicap die min of meer gelijk blijft bij de transitie naar het WHS).
  4. Spelersprofiel van een golfer met EGA-hcp 3 en meer dan 20 scores in de handicapgeschiedenis (een voorbeeld van hoe een handicap omlaag kan gaan bij de transitie naar het WHS).

Hier zijn voorbeelden die niet in het webinar zijn behandeld:

Ga terug naar de lijst met veelgestelde vragen.