Inhoud caddie

Gratis juridische adviesdesk voor golf

Golfclubs en golfbanen hebben geregeld juridische vragen. NGF-clubs en -banen kunnen met hun vragen terecht bij de DAS Juridische Adviesdesk voor de Sport.

Je kunt telefonisch of per mail juridische vragen stellen aan de specialisten van de Juridische Adviesdesk DAS voor de Sport. Heb je bijvoorbeeld een vraag over een besluit van de gemeente, over een arbeidsovereenkomst, of een geschil met de beheerder van jouw sportaccommodatie? Of komt een sponsor zijn verplichtingen niet na? Zowel preventief als bij een geschil kun je contact opnemen met de Adviesdesk.

Wat biedt de Adviesdesk?

De gratis dienstverlening bestaat uit eerstelijns juridisch advies. Dat betekent dat al jouw juridische vragen mondeling of per mail worden beantwoord. Kan de advisering redelijkerwijs niet meer telefonisch of per mail worden gedaan? Dan helpen ze jou graag verder voor een vaste prijs (‘fixed fee’). Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het bestuderen of opstellen van stukken. Soms is het vooraf afgeven van een vaste prijs niet mogelijk. In dat geval helpen de juristen van de Juridische Adviesdesk DAS voor de Sport je graag verder voor een gereduceerd uurtarief van € 175 exclusief btw.

Hoe kun je de Adviesdesk bereiken?

Telefoon: 088 327 9836 (op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur).
E-mail: sportdesk@das.nl.
Website: das.nl.