Inhoud caddie

Almkreek werkt aan overmorgen

23 juni 2018

In mei en juni 2017 kregen 1.200 basisschoolkinderen in de gemeente Woudrichem een gymles golf in een creatief ingerichte zaal. Vervolgens werden dezelfde kinderen uitgenodigd voor een clinic op Golfpark Almkreek en daarna ook nog voor een familieles met het gezin. Hoe pakte Almkreek dit aan?

Scholenproject gemeente Woudrichem

In onderstaand filmpje wordt uitgelegd hoe de gemeente en andere betrokken partijen vorm hebben gegeven aan het scholenproject. 

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Het initiatief is genomen door de gemeente Woudrichem. Een goede samenwerking tussen de gemeente, 9 scholen, de golfschool, de exploitant, golf academy, de pro’s en natuurlijk de vereniging en met 9 vrijwillige jeugdcoaches resulteerde in een plan voor 3 weken gymles, 10 clinics op de golfbaan voor 64 klassen. Er komen uiteindelijk 1.200 kinderen op een positieve manier in aanraking met de golfsport én de vereniging. 

Wat zijn de verwachtingen die je kunt hebben als je aan een dergelijk traject begint? Hoe reageert de vereniging op alle reuring en hoe geef je opvolging aan deze groep kinderen én hun families? In Golfmarkt #11 (oktober 2017) is hier een compleet artikel aan gewijd. Te lezen via onderstaande link. 

 

Ga naar de hoofdpagina Best practices op het gebied van jeugd en familie.