Inhoud caddie

De regelapp van de R&A

Met de gratis regelapp van de R&A kunnen golfers snel en gemakkelijk een regel checken op hun smartphone - in de Nederlandse taal. Stimuleer het gebruik van deze app onder je leden.

De regelapp van de R&A met de baan 'Golfregels 2023' is ontwikkeld voor smartphones en tablets. De app is gratis en gebruiksvriendelijk en in de Nederlandse taal.

De app van de R&A is vooral voor de 'gewone golfer' bedoeld.

  • De app van de R&A heeft onder meer een visuele zoekfunctie, een plattegrond met de naam Regelzoeker. (De Regelzoeker is overigens ook op deze pagina van de R&A-website te vinden.)
  • Je kunt in de app ook zoeken op woorden, bijvoorbeeld 'verloren' of 'provisionele'.
  • In de app kun je ook klikken op 'Leren'. In dit deel van de app vinden golfers meer dan 50 regelvideo's met Nederlandse ondertiteling.

De NGF beveelt aan dat alle clubs het gebruik van de gratis regelapp van de R&A stimuleren onder hun leden. Het zal golfers aanzetten om af en toe een regel op te zoeken op het terras van de golfbaan of thuis. In de baan mag de regelapp ook geraadpleegd worden, als het maar niet tot oponthoud leidt.

R&A-logo

Promoot de app: het leidt tot meer regelkennis! Golfers kunnen de app gratis downloaden, in de App Store of Google Play. (De links naar de App Store en Google Play leiden rechtstreeks naar de regelapp van de R&A, te herkennen aan het R&A-logo. Wil je zelf zoeken naar de regelapp, dan moet je 'Golfregels 2023' intikken en dan kom je uit bij de R&A-app.) 

Gebruik het plaatje en de tekst hieronder om de regelapp te promoten.

Met de gratis regel-app van de R&A kun je snel en gemakkelijk een regel checken op je smartphone. De Nederlandstalige app is gebruiksvriendelijk. Je treft er een visuele regelzoeker aan maar je kunt ook zoeken op een woord door het in te tikken in de zoekbalk. Daarnaast staan er ruim 50 regelvideo's in de app.
De regelapp is ideaal als je een regel wilt opzoeken op het terras van de golfbaan of thuis. In de baan mag de regelapp ook geraadpleegd worden, als het maar niet tot oponthoud leidt. Download de gratis app in de App Store of in Google Play

 

Promotiebeeld regelapp R&A 

 

De afbeeldingen hieronder geven een indruk van de regelapp.

De regelapp van de R&A

 

De regelapp van de R&A

 

De regelapp van de R&A

 

De regelapp van de R&A

Ga terug naar de hoofdpagina De golfregels: een toolkit voor clubs.