Inhoud caddie

De regelapp van de R&A

Met de gratis regelapp van de R&A kunnen golfers snel en gemakkelijk een regel checken op hun smartphone - in de Nederlandse taal. Stimuleer het gebruik van deze app onder je leden.

De regelapp van de R&A is ontwikkeld voor smartphones en tablets. De app is gratis en gebruiksvriendelijk.

De app van de R&A is met name bedoeld voor de 'gewone golfer'. De regels in de app zijn in het Nederlands vertaald.

De app heeft onder meer een visuele zoekfunctie, een plattegrond met de naam 'Regelzoeker'. De Regelzoeker, die ook op deze pagina van de R&A-website is te vinden, is er voorlopig alleen in het Engels. In de loop van 2023 is de Regelzoeker in de Nederlandse taal.

In de app van de R&A kun je ook klikken op 'Leren'. In dit deel van de app vinden golfers allerlei regelvideo's met Nederlandse ondertiteling.

We bevelen aan dat alle clubs het gebruik van de gratis regelapp van de R&A stimuleren onder hun leden. Het zal golfers aanzetten om af en toe een regel op te zoeken op het terras van de golfbaan of thuis. In de baan mag de regelapp ook geraadpleegd worden, als het maar niet tot oponthoud leidt. 

Promoot de app: het leidt tot meer regelkennis! Golfers kunnen de app downloaden op randa.org, daar vindt men een link naar de App Store en Google Play.

Je kunt de regels overigens ook op een website raadplegen, in het Nederlands vertaald: klik hier.

Ga terug naar de hoofdpagina De golfregels: een toolkit voor clubs.

de regel app van de R&A

 

de regel app van de R&A