Inhoud caddie

GOLFGO - Channel Manager

Intogolf Channel Manager (ICM) is de verbindende schakel tussen GOLFGO en de softwareleveranciers. De ICM is het centrale systeem waarop verschillende clubreserveringssystemen kunnen worden aangesloten. De ICM koppelt deze reserveringssystemen aan GOLFGO, waardoor de starttijden op de aangesloten golfclubs en -banen te reserveren zijn in GOLFGO. Hierdoor kunnen golfers gemakkelijk starttijden reserveren via het GOLFGO platform.

Gekoppelde systemen zijn:

  • IntoGolf (Proware)
  • E-Golf4U
  • Club Prophet Systems (CPS)
  • Lightspeed Golf
  • Nexxchange

Inzicht boekingsgeschiedenis GOLFGO

Wanneer je inlogt in het systeem van de channel manager krijg je inzicht in de boekingsgeschiedenis van het GOLFGO-platform. Je kunt de volgende gegevens zien en exporteren:

  • hoeveelheid boekingen in huidige maand
  • hoeveelheid boekingen dit jaar
  • starttijden die vanuit de club/baan worden aangeboden

Mocht je nog geen inlog hebben voor de channel manager, dan kan je contact opnemen met de supportdesk via support@icm.golf.

Greenfeeprijs tonen

Wanneer je een greenfeeprijs wil tonen op GOLFGO, dan kan je de prijs toevoegen in de ICM. Je kan één prijs opgeven voor 9 holes en één prijs voor 18 holes. Op GOLFGO komt dan te staan “prijs vanaf €”.

Heb je géén reserveringssysteem op jouw baan?

Gebruikt jouw golfbaan nog geen online reserveringssysteem, dan kan je met de channel manager alsnog gebruik maken van GOLFGO. Je krijgt dan de optie om starttijden handmatig te uploaden in het systeem. Op basis van periode (datum & tijd), interval, aantal spelers en aantal dagen vooruit boeken, worden de tijden aangemaakt in de channel manager. Golfbanen kunnen ook tijden blokkeren, bijvoorbeeld wanneer deze vrijgehouden dienen te worden voor wedstrijden. De golfbaan krijgt hierin ondersteuning van de beheerder van de channel manager.

Is jouw reserveringssysteem nog niet gekoppeld?

Vraag het aan je softwareleverancier of informeer via info@golfgo.nl

Supportdesk channel manager

Als je vragen hebt of opmerkingen over de channel manager, neem dan direct contact op met de supportdesk. Mail naar: support@icm.golf